Събота, 4 Май 2024, 08:39

Трима са кандидатите за общински съветници от с. Трудовец в листата на ГЕРБ

22 Октомври 2023, 02:02
(2) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2525 3


„Едно от нещата, което ми бъде приоритет, е отремонтирането на централните части на всички села. Знаете, че селата винаги са пренебрегвани от ръководството на община Ботевград. Много е трудно кметът или кметският наместник на дадено село, да убеди общинския кмет, че неговото село е най-важно и приоритетно. И ако случайно успее да го убеди, след това трябва да убеждава общинските съветници.

Това, което ви гарантирам, е че този процес – комуникацията с кметовете по селата и хората по селата ще се случва с бързи темпове.

Неслучайно в нашата листа има по няколко човека от различни населени места, за да могат да съдействат за решаването на проблемите на родното си място.

Много е важно, когато правите своя избор е да изберете дейни хора, които познавате!“

Това заяви Дамян Маринов – кандидатът за кмет на община Ботевград от ПП „ГЕРБ“ по време на предизборна среща, която се проведе в салона на Читалището в с. Трудовец.

3-ма са кандидатите за общински съветници в листата на ГЕРБ от с. Трудовец. Това са: Боян Иванов, Меглена Александрова и Стоян Христов, който заяви:


„Моята мисия в това начинание е да се боря за подобряване безопасността на средата за живот и облагородяването и.
Сред приоритетите ми са обезопасяване на пространствата около детски градини, училища, спирки, тротоари по оживени улици и булеварди, хоризонтална и вертикална маркировка, площади и паркове. Средата, в която живеем, се отразява пряко и върху нашата нагласа и взаимоотношенията ни. Ако тя е неприветлива и враждебна, това рефлектира и върху нашето ежедневно поведение, прави ни конфликтни и напрегнати. Затова, ако ми гласувате доверие, ще положа всички необходими усилия, за да променим средата към по-добро!“

Специален гост на предизборната среща бе депутатът от Софийска област – Младен Маринов:

„Като министър на вътрешните работи правихме едни проверки по отношение на ВиК и си спомням, че в Ботевград положението беше плачевно; както по отношение на поддържане на водоизточниците, така и по отношение контрола на водопреносната мрежа. Това ще една от приоритетните задачи – да се доставя годна за пиене вода.

Последните години за мандата на досегашния кмет на община Ботевград се направи един ремонт на болницата. И той се направи благодарение на отпуснатите 4 млн. лв от правителството на Бойко Борисов /аз си спомням, когато го гласувахме на заседание на МС/.

Не така обаче стои въпросът с центъра на Ботевград и инфраструктурата.

Смятам, че с. Трудовец е село от градски тип – достатъчно голямо и привлекателно за живеене, и мисля, че селото заслужава много повече.

Бих посъветвал хората, когато избирате кмет на 29-ти октомври – изберете тези, зад които стои отговорна партия. Политическа партия ГЕРБ стои със своя административен ресурс, възможност за контрол и политическа отговорност.

На 29-ти с номер 7 кандидата за кмет на община Ботевград – Дамян Маринов, кандидатите за кметовете на села и листата за общински съветници.“

Присъстващите на предизборната среща се насладиха и на богата фолклорна програма, а след края на срещата разговорите продължиха на чаша вино в неформална обстановка.

„Купуването и продаването на гласове са престъпления!“



Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (16) (1)
    1. добавен от: Мунчо 22 Октомври, 02:30

    Много политикани се навъдиха в тия град ве ...

  • Отговори (17) (4)
    2. добавен от: Теодора Василева 22 Октомври, 09:16

    Най-голямата простотия, която може да направим, е да гласуваме за големите партии. И към държавния рекет към бизнеса, ще бъде добавен и партииния. Щото тези юнаци ще бъдат задължени да се отчитат на ония с големите гуши. Като не ви харесват МИР, дайте глас за ИТН. Там има млади хора също. Важното е да не си дадем общината на големите хиени.

    • (6) (2)
      1. добавен от: Михаил Георгиев 23 Октомври, 08:02

      Браво бе акъл :D За тва общината продължава да е бездънна дупка. Тоя мушморок на кой се отчита? За това си и позволява да прави всичко все едно му е бащиния.

Добави коментар:

Ако искате да споделите и Вашето мнение, трябва да се регистрирате или да влезете с профила си.
Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete