Събота, 27 Април 2024, 18:33

Цанко Цанов с номер 1 за Ботевград

21 Октомври 2015, 22:21
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 4726


От 18:30ч. днес в НЧ „Христо Ботев 1884” Ботевград се проведе предизборна среща-концерт на кандидата за кмет на Община Ботевград от ПП ГЕРБ Цанко Цанов и кандидатите за общински съветници от партията.
 
Събитието започна с представяне на автобиография и професионален опит на инж. Цанов от водещата Нина-Никол. Тя го покани на сцената заедно със Силвия Йорданова, кандидат-кмет на с. Литаково, Илия Гетов, кандидат-кмет на с. Новачене и Веселин Драганов, кандидат-кмет на с. Трудовец. При тях се качиха и общинските съветници от листата на ГЕРБ, като излизането им бе придружено с кратко представяне.
 
Цанко Цанов благодари на всички в залата, отделили от личното си време, за да станат част от мероприятието. И пред ботевградчани той представи своите мотиви за кандидатура. „Гласувайте, за да можем да продължим да строим и надграждаме, да може бизнесът да има сигурност и спокойствие, да могат нашите родители да имат спокойни старини. Нека направим нашата обща крачка за развитието на Община Ботевград”, заяви инж. Цанов.
 
Председателят на общинския съвет на ГЕРБ Мартин Тинчев и председател на сдружение „За Ботевград” също изнесе своето предизборно слово. Той отново наблегна на темата за незаконното изсичане на горите, с което сдружението се бори. „Пътят към промяната са новите хора. Лошото е, че гражданите са загубили вяра в институциите. Това трябва да се промени! Важно е да знаете, че Общинският съвет трябва да упражнява контрол върху кмета, а не обратното. Вие – избирателите, трябва да настоявате ОбС да защитава вашите интереси – от това зависи бъдещето на децата ни”, добави още той.
 
Кандидатът за общински съветник Филип Филипов изтъкна няколко причини, поради които Цанко Цанов е правилният избор за кмет на общината. „На г-н Цанов няма да му бъде нужно време, за да свиква с работата, защото той вече има достатъчно опит и може направо да премине към активна работа. Той е човек на диалога – винаги се стреми към разбирателство. Познава в детайли проблемите на бизнеса с общината. Той е и изборът на най-голямата политическа сила у нас”, каза Филипов. Като един от основните предмети на работа той посочи проблема с водоснабдяването в града – проблем, който най-силно се усеща през летните месеци и за чието разрешаване ще работи партията.
 
Друг от кандидатите за общински съветници – Цветан Цолов,постави акцент върху вниманието към младите хора. По думите му, в последните години за тях не е направено нищо и ГЕРБ ще работи за връщане на младите кадри в общината. Обърна внимание на хортаа в неравностойно положение, като подчерта, че на нито едно обществено място в града няма рампа за инвалиди.
 
Вечерта продължи с музикална програма за доброто настроение на присъстващите. В нея участваха изпълнителката от X Factor Ренета Ганева, народният певец и двукратен носител на наградата „Пирин фолк” Румен Малинов и гласовитата Силвия Кацарова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

*Предизборна публикация


Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete