Четвъртък, 28 Март 2024, 21:22

Цирк "Балкански" за първи път в Своге

2 Юни 2023, 06:55
(0) (0)
Своге - Новини
Прочетена: 430 0


За първи път представителният цирк на България, Академичен цирк „Балкански“ гостува в Своге със своя международен спектакъл „Калейдоскоп 2“. В него участват артисти от 7 държави – Италия, Чили, Беларус, Украйна, Русия, Полша и България.
В програмата зрителите ще се насладят на атрактивни партерни и въздушни циркови номера, на професионалния балет от Украйна и Беларус, на оригинални изпълнения от Образователна академия „Балкански“ и много други. За веселото настроение на децата от всички възрасти ще се грижат двама соло клоуни – любимецът на малките почитатели Рико от Полша и слабостта на големите фенове - Луис Мила от Чили. Със специалното участие на цирковата артистка от гр. Своге - Кристина Костова, носителка на престижните награди за цирково изкуство - "Икар" на Съюза на артистите в България и "Златен век" на Министерството на културата. Гвоздеят в програмата са трио „Балкански“ – Тицияно, Мари и Натали, наследниците на династия „Балкански“ с техния екстремен номер на ролкови кънки, който се аплодира на крака от малки и големи!
Спектакълът е на 12.06.2023 г. /понеделник/от 19:00 ч. в читалище „Градище 1907“ и билети можете да купите онлайн на сайта на цирка и в деня на събитието – от касата на читалището.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete