Понеделник, 6 Май 2024, 05:23

Цветанов: Въпреки рецесиите, на които е подложен Цветков, той промени облика на общината

20 Август 2015, 15:37
(0) (0)
Своге - Новини
Прочетена: 4889 90


В община Своге за поста ще се кандидатира отново сегашният кмет Жоро Цветков. Това написа в личния си профил екс вътрешният министър Цветан Цветанов. Според него, въпреки рецесиите, на които е бил подложен Цветков, той и екипът му имат реализирани редица проекти, променили облика на общината. В София област натрупахме сериозен опит и имаме отлично подготвени кадри. Кметовете от ГЕРБ в София област изпълниха проекти по европейски програми и привлякоха чуждестранни инвестиции, с което повишиха стандарта на живот в общините. Затова ГЕРБ отново ще заложи на кметовете от София област, доказали се в предходните мандати – продължава Цветан Цветанов. Според публикуваната информация в Община Долна Баня кандидатът на ГЕРБ е досегашният кмет Владимир Джамбазов. Кандидатът за кмет на Драгоман е Андрей Иванов. Убеден съм, че това което постигна Васко Стоилков през последните четири години като кмет на Сливница, не само може да бъде продължено, но и надградено, а именно - една изключителна устойчивост на общината – коментира Цветан Цветанов. ГЕРБ отново издига Калоян Илиев за кмет на Ихтиман. Номинацията за кмет на Костинброд е Трайко Младенов. Кметът на Копривщица Генчо Герданов отново е кандидат за кмет на ГЕРБ. Кандидатурата на ПП ГЕРБ в община Етрополе е Венета Гергова. Номинацията за кмет на Елин Пелин е един от основателите на ГЕРБ в общината - Вяра Вучкова. В община Антон Стоил Карагьозов е кандидат за кмет от ГЕРБ. Кандидат за община Божурище е Георги Димов. Радослав Асенов е достойна и успешна кандидатура, зад която застава плътно цялата структура на ГЕРБ в Годеч. Сигурен съм, че Георги Митров е достойната кандидатура за Костенец. Николай Стоилов ще е кандидатът от ПП ГЕРБ за община Горна Малина. Д-р Иван Стойнов е кандидатурата на ПП ГЕРБ за община Златица. Убеден съм, че кандидатът на ГЕРБ Донка Бикова ще работи за превръщането на община Пирдоп в по-добро място за живеени и привличане на бизнеса – коментира екс вътрешния министър. В Мирково кандидатът на ГЕРБ е Петър Грохчев. В Правец кандидат за кмет от ГЕРБ е Николай Яхов. Hoминaциятa зa ĸмeт нa oбщинa Самоков е Венета Галева. Галя Кунина е достойна кандидатура за община Чавдар.

Източник: balkanec.bg

Коментари (90)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 20 Август, 15:53

    Цветанов защо още нее в затвора.

  • 2.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 20 Август, 15:57

    Бойко ловува с златев а се прави на циркаджия за горивото ,ей само циркове играе този измамник.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: er 20 Август, 15:57

    В община Своге за поста ще се кандидатира отново сегашният кмет Жоро Цветков. Според Цветанов, въпреки рецесиите, на които е бил подложен Цветков, той и екипът му имат реализирани редица проекти, променили облика на общината. „Преди няколко месеца в Своге беше направена първа копка на водния цикъл в с. Свидня, с което бе даден старта на един от най-мащабните проекти в резултат на който ще се подобри качеството на живот и екологичните условия в общината. Към момента се реализира поредният изключително важен проект за община Своге, който е за подмяна на уличното осветление в 35 населени места в общината. Изпълнението му ще намали разходите за осветление до 50 процента, чрез поставяне на енергоефективни и високоикономични осветителни тела. Община Своге е първата в България, която ще осъществи такъв проект“, подчерта Цветанов.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 20 Август, 15:58

    Цвъкела кога ще влиза в затвора ,че затворниците са наточили патлаците за тоя.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: ью 20 Август, 15:59

    Ново 20 от малоумника с "особената форма на главата" - Чейнча бил подложен на "РЕЦЕСИИ", а не на "РЕПРЕСИИ"......
    Вярно онова с болните от "АЛТРУИЗЪМ" не е било случайно....
    МЪКА МЪКА ГЕРБЕРАСТКА

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 20 Август, 16:00

    Жоро цветков сам се похвали пред блиски преди време че е дал на цветанов 100 000 лева да го издигне пак и няма бутане.

  • 8.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 20 Август, 16:02

    Цецо шестте апартамента рекламира Жоро Ченча еми такаа е

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 20 Август, 16:04

    Бойко и цветанов са мръсни милиционери обвързани с престъпните гропировки рекетираха и изеха бизнеса на много достойни хора пълен позор.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (217)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (63)
70% Complete