Петък, 12 Юли 2024, 16:12

Турнир по Белот се проведе в Трудовец

16 Май, 16:18
(1) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2990 3


16 участници се включиха в първия турнир по белот, който се проведе днес - 16-ти май в Пенсионерския клуб в с. Трудовец. В него взеха участие представители на Пенсионерските клубове от три съседни общини - Ботевград, Правец и Етрополе.

Главен инициатор и организатор на турнира е кметът на с. Трудовец - Еленко Иванов, с подкрепата на Кирил Вутов. Всички участници получиха грамоти, а победителите - от 1-во до 4-то място и купи, които им бяха връчени от кмета на Трудовец.

Първо място спечели отборът на Етрополе - Димо Михайлов и Драгомир Стоянов, на второ място се класира отборът на Трудовец - Бенчо Александров и Атанас Цветанов, на трето място - отборът на Ботевград - Атанас Атанасов и Радко Джамбазов и четвърти - отново Трудовец - Валентин Начев и Васил Димитров.

Кметът Еленко Иванов поздрави участниците и обяви, че една от основните цели на турнира е сплотяване на представителите на Пенсионерските клубове от трите съседни общини, като стремежът е турнирът по белот да стане ежегоден и всяка година да се провежда на ротационен принцип в една от общините - Ботевград, Правец и Етрополе.Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

 • Отговори (3) (0)
  1. добавен от: Гарчо 17 Май, 14:03

  Как се справи на турнира Атанаска Василева, на всички ли ви обра парите, трудовчани? А теглихте ли кредити, за да й ги дадете кеш, тъй като трябвало да освободи банкови сметки, пълни с пари от Нигерия? Кой идиот може да повярва на това?

 • Отговори (1) (0)
  2. добавен от: Анонимен 18 Май, 10:55

  Петко доктора що не участва тва гяволе

 • Отговори (3) (0)
  3. добавен от: Анонимен 18 Май, 12:16

  Там трябва да се направи турнир по надпиване, а не по белот.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (44)
70% Complete
Не (122)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (12)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (31)
70% Complete
Всички са маскари. (57)
70% Complete