Петък, 18 Октомври 2024, 05:09

Установен е непълнолетен извършител на вандализъм в село Скравена

19 Юли, 11:47
(1) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 809 6


В хода на полицейска проверка, започнала на 7 юли, служители на РУ-Ботевград установиха извършителя на вандалско деяние в гробищния парк на село Скравена. Полицията разкри, че 17-годишен криминално проявен младеж от селото е отговорен за отрязването на голямо дърво, което е унищожило две паметни плочи.

Случаят бе разследван след сигнал за паднало дърво, което нанесе значителни щети на гробищния парк. В резултат на оперативната работа, полицаите успяха да идентифицират непълнолетния извършител. Материалите по случая са докладвани в прокуратурата за прилагане на разпоредбите на чл. 61, ал. 1 от Наказателния кодекс.

Полицейските служители подчертаха значението на бързата и ефективна работа по разкриването на престъпления, особено когато става въпрос за вандализъм и унищожаване на обществени и лични ценности. Случаят в Скравена е поредният пример за усилията на местната полиция да защитава и поддържа реда в общността.

Източник: balkanec.bg

Коментари (6)

  • Отговори (10) (0)
    1. добавен от: Анонимен 19 Юли, 12:58

    И като са го открили този урод, та какво? Ще ги плати ли? Ще ги отработи ли? Или ще каже "Няма да правя повече така". Та до следващия път.

  • Отговори (5) (0)
    2. добавен от: Анонимен 19 Юли, 12:59

    Циганин

  • Отговори (8) (0)
    3. добавен от: Анонимен 19 Юли, 14:26

    Стига с този термин малолетен!Когато като средношколци сме ходили на бригади повече от два месеца,не сме ли били непълнолетни?!Но сме работили!Тоя паразит,добре известен на полицията,как ще компенсира щетите?И кога ще изчистят тоя цигански катун на път за гробищните паркове?Тези хора там имат ли адресна регистрация,откъде се пренесоха там,как никой не ги пита нищо?!

  • Отговори (2) (0)
    4. добавен от: Анонимен 19 Юли, 15:59

    Линч за келеша

  • Отговори (2) (0)
    5. добавен от: Анонимен 19 Юли, 20:23

    Зиганин

  • Отговори (0) (2)
    6. добавен от: Elena90 19 Юли, 23:50

    В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет.
    Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93@gmail.com

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (83)
70% Complete
Не (295)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (29)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (99)
70% Complete
Всички са маскари. (148)
70% Complete