Понеделник, 29 Април 2024, 01:01

В Батулия не искат назначения кметски наместник

28 Януари 2016, 23:33
(0) (0)
Своге - Новини
Прочетена: 5844 108


57 подписа са събрали жителите на с. Батулия срещу назначеният от кмета на общината кметски наместник на селото – Мануела Димитрова. Подписката е входирана в общината и общинския съвет още преди две седмици, коментираха за balkanec.bg запознати.
Изказваме своето възмущение и категорично несъгласие с назначаването на кметски наместник в селото – се казва в писмото до кмета и общинските съветници. Назначеният от Вас кметски наместник няма никакъв авторитет в селото и не притежава необходимите качества и потенциал за заемания пост – възмущават се жителите на Батулия. Те апелират към кмета Емил Иванов да преразгледа и промени своето решение.


Източник: balkanec.bg

Коментари (108)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 29 Януари, 02:13

    Момата беше лансирана и от Влади, Петков и Семката, но не мина. Сега при Емил се опитва. Интересни метаморфози, но трябват и качества.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 29 Януари, 20:52

    Не знам Емил как ги подбира. Милен, сина на Милчо дето беше кандидат за кмет на Ребеово и за нашта Батулия, разправяше , че няма да работи за тоя "фес" бил си от Ковачка, само го плзвал за да го изберат. Па сега разправя, че той назначава и уволнява в Общината. А бабичките се оплакват, че им краде от помощите дето Емил праща. Емил винаги е правил нещо за селата, ама такива ще го провалят.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 29 Януари, 23:18

    Ами, хайде да видим сега населението, какво ще свърши или ще се окаже, че какъвто народа, такъв и управника му.

  • Отговори (1) (0)
    4. добавен от: Анонимен 29 Януари, 23:42

    Хахаха, Муна е първенец по усвояеването на ... евро средства, ама чадо това не е, като да седиш и слушаш там отпред, то .....

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 30 Януари, 09:33

    То всички крадци се събират в магазина и. А Мирослав ги уреди на работа в Общината, един даже гледам му е и личен шофьор, уж помощи раздават, ама и къщите оглеждат. Не оставиха неокрадена вила в Батулия.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 30 Януари, 13:39

    Ченча го проверяваха от ДАНС, а тия, не знам кой трябва да ги проверява!

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 30 Януари, 17:48

    Забелязвам, че в това село всеки се справя сам, дори и пътищата си ги възстановяват частни лица, но вече предстои промяна и то от новото лице назначено за кмет на с. Батулия. Предусещам една добра стратегия за местно развитие..., забелязах присъствието й на обучение за кандидатстване по програми за коневъдство, тъй като вече в Батулия има конна ферма, а пътищата са на изчезване, алтернативата е жителите и гостите на селото да се придвижват от т. А до т. Б с коне. В следствие на изчезването на автомобилите ще се намалят вредните емисии във въздуха и така селото затвърждава известността си за един от двата района в Искъркото дефиле с най-чист въздух. Съответно предоставянето на конете ще се изрази като спомоществователство от страна на собственика им, а пък евросредствата ще им осигурят прехрана и реклама :-). Такъв транспорт, манастир, хотели, паметници, мемориали, географско разположение, дава предпоставка за уникален селски туризъм. Давай кмете..., оперативните програми са изцяло в твоя полза, след усвояването на всички средства по тях, с. Батулия ще се прослави с устойчив растеж. Ще ме уморите от хумор.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Играча 31 Януари, 13:36

    КЪВ Е ТОЯ МИРОСЛАВ БЕ НЕКЪВ СЕЛСКИ ОЛИГОФРЕН ОТ КОЙТО НИЩО НЕ СТАВА. ДАЖЕ И СМРАДЛИВИЯ ЗАДНИК ЩЕ СИ ПРОДАДЕ ЗА 2 ЛЕВА

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 31 Януари, 16:30

    Не така, става си много от момчето.Бачка здаво по усвояването на парите. Даже прати Байката на Вършец за уикенда. Нали му е личчен шофьор и ортак в далаверите.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Anonimen 31 Януари, 16:43

    Ne na varshec na velingrad beshe

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete