Четвъртък, 25 Април 2024, 17:40

В събота "Ракитин" (Трудовец) приема "Рилец" (Говедарци) в последния си мач за годината

25 Ноември 2021, 17:01
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1235 2


Мъжкият футболен отбор на "Ракитин" (Трудовец) приема в събота (27 ноември) на своя стадион "Ракитин" един от най-стабилните отбори в групата на А ОГ София - Изток - този на "Рилец" (Говедарци). Двата тима ще премерят сили в среща от 10 кръг на първенството, която трябваше да се изиграе по-рано, но заради Парламентарните и Президентските избори по-рано през месеца, а и последвалия балотаж, се отложи във времето. Началото на двубоя е от 14:00 часа, а срещата ще бъде важна за трудовчани, които все още си остават единствения тим без загуба до момента, заедно с "Левски" (Долна баня), с когото завършиха наравно 1:1 в последната играна среща от първенството на 6 ноември в Трудовец. Това ще бъде и последен мач за "Ракитин" през календарната 2021 година, който в последния кръг от есенния полусезон почива.

Интересен момент, който допълнително поставя въпросителни върху предстоящия сблъсък, е по какъв начин отборите са преодоляли паузата в календара си, след като над 20 дни нямаше мачове и дали това би се отразило върху представянето им в събота. Отговорът ще получим след края на двубоя, който иначе вещае да бъде качествен и изпълнен с хубав футбол, имайки предвид реномето на двата съперника.

През тазгодишната кампания трудовчани обаче категорично са по-добре представящият се отбор, който е на трето място с 18 точки в сметката си (5 победи и 3 равенства) и голова разлика от 20:3, като е и тимът с най-малко допуснати голове до момента. В отсрещния ъгъл - "Рилец" (Говедарци) се представя под очакванията, като е на шестата позиция към момента с 2 победи, 3 равенства и 3 загуби и 9 пункта в актива си. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ОГ София Изток , ФК ”Ракитин" (Трудовец)

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 25 Ноември, 17:43

    Ще има Бои Бои Бои

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: Редака 26 Ноември, 23:54

    Има ли някое добро футболистче в Трудовец,да го вземем в Ботевград през зимата

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (186)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete