Неделя, 19 Май 2024, 01:23

Валентин Златев подари къща на Тодор Стойков

13 Май 2013, 18:14
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 3818 6


Пореден жест на признателност направиха благодетелите на баскетболния "Лукойл" към капитана Тодор Стойков. Ветеранът получи като подарък една от страхотните къщи за гости в комплекс "Риу Правец" до едноименния град. Тошко е любимец на Валентин Златев, бизнесменът дори кумува на сватбата на варненския ас.

От скоро Стойков има друг битов "проблем". Чуди се къде да складира многобройните плазми, оставени му от американците в "Лукойл Академик". Чужденците купували най-модерните плазми при пристигането си в България. Заминавайки, те ги "развързвали" за по 200-300 лева. Стойков, който е маниак на тема техника, купил повечето от телевизорите.

Източник: в. "Стандарт"

Коментари (6)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 13 Май, 19:54

    Как къде бе балканци?
    Нали пишете че са му подарили къща, на таванското помещение. Вие къде си държите писалата?

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 13 Май, 21:03

    Браво за жеста! На две крачки е шосето и магистралата, ще диша чист въздух и ще се радва на жабунясания изкуствен водоем.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 13 Май, 21:35

    Те и без това не се продават никак тези къщи, а за "плазмите" ако наистина са плазми, по-добре да ги изхвърли в Разлива под моста, циганите ще им намерят приложение. Плазмата е остаряла като технология и не се произвежда вече от няколко години, най-вероятно става дума за LCD телевизори ама нали и журналистите са неграмотни, прощаваме им. Ми да ги подари на някой дом за деца бе какво има да мисли, аз така бих постъпил на негово място.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 14 Май, 08:00

    da be tozi e tolkova stisnat che nikoga nqma da dade i 1 lev ei taka ako nqma nablizo jurnalisti , mnogo e tupichko momecheto ,no e sus samuchustvie ( inache e dobur basketbolist ,no samo za nasheto purvenstvo) :) da e jiv i zdrav vse pak

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 14 Май, 08:13

    Интересно е,тези които строят новите си къщи на "Орниче",защо не си купиха от къщетата на язовира - съвсем близо до магистралата и най важното безплатно ползване на всички екстри - шум да не би да заспиш и да те бутне влака за Видин,който ще преминава към Мездра и да ползваш Менделеевата таблица безплатно!Ама много "умни ора" избраха това "точно" място,където някога правешките селяни бяха нарекли "Стубеля и млаките" на "Калница"!До колкото до Стойков,спрете и забравете да прояви този благотворителност,той е просто "инжектиран " против благотворителността.Не знам какъв "голям спортист" е ,но бях преди години свидетел на "културата" му,когато дечица му поискаха автограф,пред хотела в Правец,където вероятно тогава живееха.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 14 Май, 12:57

    Не случайно народа е казал Златна Скрънава а всичко друго е Дивчов Рът. А за Стойков, самият жест че е цакал бившите си колеги, ако ще и негри да са с по 200-300 лева за скъп телевизор - не е красиво някък си.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (249)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete