Петък, 26 Април 2024, 05:37

Вълна от възмущениe заради вулгарните песни на Радо Шишарката в Божурище (ВИДЕО)

27 Юни 2022, 10:29
(2) (0)
Божурище - Новини
Прочетена: 4401 8


След първия ден на приключилия вече фестивал "Табиет" вълна от възмущение заля социалните групи на Божурище. Родители изказваха своето недоволство от това, как посред бял ден фестивалът се открива от Радо Шишарката с рефрените "ку**ви сбогом" и "на закона мамата е**л съм". И това на градския площад, пред десетки деца и младежи. Но освен на площада, където хората се отишли по свое желание със своите деца, тези цветущи текстове ехтят в апартаментите и къщите около центъра.
Коментарите са на различни полюси - от тотално възмущение, през ирония, подигравка, както и в защита на случилото се - "ми направете по-хубаво", "децата ви не чуват ли такива думи от вас", "под похлупак ли да растата децата".
От видеото е видно как изпълнителят пръска типично кръчмарски манталитет - от качване на сцената да му бутат пари в ръката, до просташките текстове, а дори слиза и при най-добрия танцьор на площада. Да, това е нормално за някоя кръчма и нощно заведение, където всеки сам си избира дали да си заведе децата или не. Но за 20.00 ч., на централен площад на развиващ се град, не е особено нормално да се чуват подобни вулгарни текстове. При малко повече креативност изпълнителят можеше да замени една дума с друга, но става вече доста сложно.
Явно още поколения ще растат с "Ку**ви сбогом", "Тигре, тигре" и "на закона мамата е**л съм" и ще се чудим защо сме на това дередже. Коментарите оставяме на вас и както се казва - "всеки сам си преценя".

Във видеото текстовете са цензурирани.


Източник: balkanec.bg

Коментари (8)

  • Отговори (7) (3)
    1. добавен от: Анонимен 27 Юни, 13:24

    Шишарката е велик!

  • Отговори (6) (1)
    2. добавен от: Анонимен 27 Юни, 14:09

    Е какво са очаквали да пее, зайченцето бяло ли?

  • Отговори (3) (3)
    3. добавен от: Локален 27 Юни, 16:19

    На никой не му дреме за този, нвмашв ли по - стойностни певци, които да се поканят от тоя фест? Или за толкова стигат парите ...

  • Отговори (2) (0)
    4. добавен от: Анонимен 27 Юни, 19:26

    Утре на Трудовец на центъра го викам да направи един концерт

  • Отговори (4) (1)
    5. добавен от: Анонимен 27 Юни, 20:02

    Винаги ще сте недоволни, каквото и да се направи, защо сега коментирате какво се пее, защо преди 10,15,20 години не коментирахте или тогава деца не е имало!?

  • Отговори (2) (0)
    6. добавен от: anonimen 27 Юни, 22:10

    Какво искате от Радо? Текстовете на песните са му нецензурни да, и какво от това?! Нима във времето когато са писани не са били актуални, нима не са отразили живота такъв какъвто е бил тогава (мутренските времена). Не се правете на ударени и ощипани моми! Радо е един от "динозаврите" в поп - фолк-а. Този човек заслужава уважение!Респект към творчеството му! А колкото до родителите - ами като не Ви изнася защо си водите децата на мероприятието. Радо, Валдес и компания бяха и в други населени места гост изпълнители на празници на града и на събори и такива отзвуци не е имало.

  • Отговори (1) (0)
    7. добавен от: Анонимно 28 Юни, 12:45

    Беше страхото всичко! Четири дни веселие! Тези родители да не са си завели децата! Знае се какви песни пеее. Ако не се знае в интернет да се бяха запознали предварително с песните му!

  • Отговори (1) (0)
    8. добавен от: Анонимен 28 Юни, 13:57

    Някога и всички ги пеехте

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete