Неделя, 19 Май 2024, 04:28

Възпитаниците на "Марконис" получиха международно признати сертификати на Pearson

22 Септември 2021, 18:19
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1449


Днес бяха връчени сертификатите от международно признатите изпити на Pearson в езиков център "Марконис".
35 възпитаници на езиковия център получиха сертификати на Pearson.

Раздаването на сертификатите бе организирано на групи поради въведените епидемични мерки, а по време на събитието се спазваха всички мерки - всички присъстващи бяха с маски, гостите бяха на разстояние един от друг, а преди началото на връчването всички дезинфекцираха ръцете си.

35 са учениците, издържали изпитите на Pearson, но това е само част от общия брой на успешно преминалите изпити както на Pearson, така и на Cambridge. Явилите се на двата изпита са общо 88 - 35 на Pearson и 53 на Cambridge, като успеваемостта на изпитите е 100% и всички 88 деца са заслужили своя сертификат.

Управителят на езиковия център д-р Николай Николов поздрави всички присъстващи.

"За съжаление нямаме шанс да празнуваме така, както сме свикнали, но повод за това е епидемичната обстановка. Все пак имаме щастието езиковият център да разполага с градина, в която тържествено днес ще връчим сертификатите, заслужени със страшно много труд. Искам да благодаря на колегите - г-жа Муховска, г-жица Владимирова, г-ца Кирилова, г-н Уотърс и г-жа Дакова за добрата подготовка на тези деца и брилятното им представяне. 

От 88 явили се на изпитите на Pearson и Cambridge няма нито един скъсан, като оценките между Много добър - 5 и Отличен - 6 са близо 81%. Много се радвам, че продължаваме традицията на високата успеваемост, въпреки обстановката в момента. Радостен съм и от факта, че всички свикнахме да работим дори и онлайн и имаме готовност, ако отново преминем в тази форма на обучение, да използваме нашата платформа. 

От тук насетне пожелавам на децата да продължават да творят, защото работата им е творческа. На колегите - да бъдат себе си и да продължават да дават максимума както винаги! 

Маските няма как да ни откраднат свободата и се надяваме, че ще ни направят по-силни и по-борбени! Те в никакъв случай няма да ни попречат да бъдем себе си и да отстояваме себе си чрез знания, защото знанието е това, което ще направи децата ни не само достойни граждани на нашата държава, но и граждани на света. Основната ни мисия в "Марконис" е дацата да получат качествено езиково обучение, за да може в бъдеще да прилагат тези знания в работен и в академичен план и да могат да сбъдват това, за което мечтаят!", каза д-р Николов. 




Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (249)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete