Петък, 12 Юли 2024, 16:57

Весел детски празник в Трудовец

1 Юни, 22:06
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1240 2


Международният ден на детето 1-ви юни беше отбелязан празнично и в Трудовец. Кметството, съвместно с читалище "Никола В.Ракитин 1890" бяха подготвили много игри и изненади за децата. Клоунът Миро и неговите приятели донесоха много усмивки и добро настроение на малчуганите и наградиха с лакомства участниците в игрите.

В края на празненството всяко дете получи и книжка с емблематични български стихотворения на патриотична тематика, написана от някои от най-голените имена в българската литература.

Организаторите изказват своята благодарност към "Ники" ЕООД, гр.Правец, които и тази година спомогнаха за осъществяването на детския празник в селото.

Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (8) (3)
    1. добавен от: Анонимен 2 Юни, 07:34

    Прекрасно село е Трудовец.Някога и с прекрасни хора,,които надявам се леко,полеко да се възвърнат. Имаме прекрасно училище и прекрасна среда. Що за парвенющина е деца да учат в Ботевград и то в по-лоши училища? Прехвърлят ли с това,родителите собствената си немощ и безотговорност на Ботевградските учители.

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: Анонимен 3 Юни, 17:36

    Изобщо не е "парвенющина". Едно време какви учители имаше, а сега... единици стават. Само погледнете директорката и зам.-директорката с какъв капацитет са и тогава правете квалификации

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (44)
70% Complete
Не (126)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (12)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (31)
70% Complete
Всички са маскари. (57)
70% Complete