Събота, 20 Април 2024, 17:30

Вестник "България" и календарите на ВМРО са в цялата Софийска област

21 Декември 2020, 18:40
(1) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1661 4


Печатното издание на ВМРО вестник "България" вече се разпространява в цялата Софийска област. От него ще научите за политическите битки и успехи на Войводите в различните сфери - увеличение на пенсиите, възхода на българската армия, борбата за детските надбавки, позицията към Република Северна Македония, както и други важни победи, водещи българите към по-добър живот. 
Паралелно с вестника е в обращение е и традиционният календар на ВМРО за новата година, който отбелязва важни исторически събития. През 2021 г. се навършват 200 г. от рождението на Георги Раковски и това е темата на новия календар. На него е представена картината на големия български художник Борис Ангелушев, изобразяваща Раковски като водач на българската легия в Белград. Джобните календари са по повод две други значими годишнини - 145 г. от Априлското въстание и 100 г. от кончината на Иван Вазов. Местната организация на ВМРО в Костинброд издаде и настолни календари, на които е представена пощенска картичка от 1914 г. с местни жители от Костинброд. Така от ВМРО за пореден път доказват, че държат на съхранението и социализацията на българската история и традиции.
Вестник "България" и календарите на ВМРО може да намерите в клубовете на ВМРО в Софийска област и след връзка с местните представители.


Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

  • Отговори (1) (2)
    1. добавен от: Анонимен 21 Декември, 18:52

    Браво! Тия няколко човека се мъчат да направят нещо и другите да бяха като тях!

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: Васко 21 Декември, 19:20

    Изгонихте си хората с това бездействие на работа в Костинброд.Язък че Кметицата на Драговищица колко хора я подкрепиха, но останаха излъгани от това нейно бездействие .

  • Отговори (1) (0)
    3. добавен от: Ангелков 21 Декември, 20:02

    Пич, ГЕРБ гонят повече хора, вервай ми. Тия пак правят нещо

  • Отговори (2) (0)
    4. добавен от: Анонимен 21 Декември, 20:56

    През последната година ВМРО са единствените, които имат инициативи насочени към хората. Може да са няколко човека само, но поне ги виждаме как живеят, какво работят, очевидно не крадат и не се облагодетелстват от политика. Не е малко в малък град хора да проявят смелост да са явна опозиция.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (169)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete