Вторник, 21 Май 2024, 10:54

Везенков: Чакаме мача с нетърпение

23 Май 2013, 08:19
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 1642 1


„Снощи говорихме, това е финал, 12-я подред за нашия отбор. Няма нужда от много говорене. Всички са здрави. Достатъчно са мобилизирани”, заяви спортният директор и старши треньор на баскетболния шампион Лукойл Академик преди старта на финалната серия срещу Левски този сезон. Първият двубой е в четвъртък вечер от 20 часа в Правец.
 
„Сега, ако трябва и на финала да започнем да ги мобилизираме, то нещата няма да се получат. Всичко е наред при нас. Чакаме мача с нетърпение. Ние сме тези, които в последните години сме шампиони на България. Ние сме така да се каже и фаворити. Не мога да кажа, че много превъзхождаме Левски и те си имат добрите неща. Ние имаме повече опит от тях. Всичко е готово за утрешния мач. Отборът на Левски е изключително стойностен. Пак искам да кажа, че след промените, които направи Тити, отборът му е изключително качествен и от наша страна трябва много сериозна мобилизация и сериозно подхождане, за да не станат нещата, както се получи с Рилски спортист”, коментира още Сашо Везенков пред Гонг.
 
„Баскетболът в годините доста се промени. Да се върна малко назад, Рилски спортист разполагат с 5 чужденци и много качествени млади момчета. Имаха слаби игри преди полуфинала и беше въпрос на време отборът да влезе във форма и да заиграе добре. За наше съжаление това се случи на полуфинала и до последно не се знаеше как ще завършат и двата полуфинала. Затова баскетболът е съвсем различен, 20 точки за единия отбор или за другия, както го показа Левски, както го показаха Реал Мадрид и Олимпиакос, на много по-друго ниво, вече не значат нищо. Отборът трябва да бъде мобилизиран до краен предел”, каза още треньорът на „студентите” в навечерието на финалния плейоф.
 
„За съдиите не искам да говоря. Това е съвсем друго перо. Има разбиране и от двата отбора. Мисля, че младите момчета с по-опитните, които ще свирят този финал ще се справят и няма да има никакви проблеми”, завърши Сашо Везенков.
 


Източник: http://www.gong.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 24 Май, 08:43

    Везенков,сега чакаш ли с нетърпение и втория мач? Подгответе съдийте,не допускайте чужда публика в залата.Дойде ви краят!Стига сте пречили на баскетбола в БГ.Нека и другите сиромашки отборчета да поиграят.Вие се оляхте.Но както виждаш дори и без пари нещата стават.Рилски бяха на косъм да ви изхвърлят.Балкан които бяха пред разпад също ви биха.Сега се нахендрихте на Тити.Той отдавна ви е мераклия.Дано мечтите му се сбъднат.А вие с многото пари пак ще гледате Европа през крив макарон и първото място в БГ.Това заслужавате.Сега се заемайте с обработване на съдийте за втория мач.Заключете залата за чужда публика.Тогава ще играете без публика защото вие такава нямате.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (260)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (141)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (54)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (72)
70% Complete