Четвъртък, 2 Май 2024, 01:20

Везенков: Някои си мислят, че са на курорт

22 Ноември 2012, 08:26
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 2636 3


Спортният директор на Лукойл Академик Сашо Везенков не спести критики към тима след загубата с 64:85 в мач от третия кръг в груповата фаза на Еврокъп. След поражението, българският шампион остава трети в група В, с победа и две загуби, след Будучност, който има две победи и поражение, а лидер без никакви колебания е Билбао Баскет с три победи.

Везенков заяви, че някои от играчите на отбора си мислят, че са на „курорт в България и трябва бързо да слязат на земята“.

Ето какво сподели босът на Лукойл: „Идват определени чужденци в България, започват да си живеят не лошо, виждат какво е нивото на българското първенство, ние говорим, а те си карат по техния си начин. Не може да продължават така. Когато стоиш отстрани и виждаш, че някой не се бори и се прави такова полувреме.. какво аз да обяснявам на президента."

Видяхте какво беше второто полувреме. Грешни решения, видяхте нито една точка на Уоткинс, ще говорим, но може би трябва да търсим шведи или може би хървати, по-организирани, които да са дисциплинирани от малки, за да стане нещо.

Отборът не е лош, разполагаме с добри играчи и добър треньор. Какво да направим повече. Така ще развалим на някой курорта. Така се получава защото нямаме реална представа. Играем с Ямбол, Варна, а след това идва Билбао и ние си живеем, с това, че сме били Ямбол в събота. Това показахме през второто полувреме.“

„Оптимист съм, но казвам, че изиграхме едно много слабо полувреме. Ще говорим с играчите, няма да има кардинални промени, но трябва да им се каже да слязат на земята. За глоби.. ще говоря с президента, но дайте да не започваме с глобите. Според това, което показаха, заслужават ли да си получат всичко?“

Източник: http://gong.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 22 Ноември, 11:52

    Г-н Везенков,това че сте били Ямбол си е успех за вас!Нивото на баскетбола у нас е много под средното.И затова е виновен вашия отбор.С огромните средства с които разполагате в сравнение с другите отбори вие спирате развитието! Просто няма с/у кого да играете!Първенството в този си вид просто трябва да бъде прекратено!Оттеглете отбора си от нашето първенство и даите шанс и на бедните отбори за някакво развитие ако могат да направят това.А вие играйте навън срещу разни шушумиги и си мислете це сте велики!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: простосмъртен фен 22 Ноември, 17:51

    Като не знаете какво да докладвате на Президента, ние ще му кажем, че е време да те смени и тогава всичко ще си дойде на място. Стига с тези чужденци. Нашите момчета от Правец ги изгони, но може би ти пречат с нещо. Много добре знаеш с какво!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 23 Ноември, 12:14

    11 години некадърност , лапкай си , Саше , лапкай си . :lol:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (206)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete