Понеделник, 29 Април 2024, 17:03

Везенков за казуса с Питърсън: Стара история

20 Март 2012, 07:51
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 2804 0


Спортният директор на Лукoйл Академик Сашо Везенков коментира решението на Арбитражния трибунал на ФИБА Европа клубът да изчисти задълженията си към американеца Травис Питърсън.
"С Травис наистина имаше един проблем. Той е повече на друга основа. Миналата година по едно време той се опита да прави стачки в нашия отбор. Както и да е. Наистина е така случаят, но вече имаме споразумение с него и повече от половината от сумата е платена. Това е стара история. От 3-4 месеца, ако не се лъжа", заяви за Гонг Везенков.
"Доколкото знам, на много отбори са спрени трансферните права. Нашите не са и това трябва да го кажа. Ако не се лъжа, отбори като Арис, като Аликанте, са със спрени трансферни права. Няма нищо притеснително при нас. Това е стара история. Всичко е приключено и при нас няма да се отрази на трансферите", каза още Сашо Везенков, а в края коментира и темата за другите две имена - Ненад Джорич и Стевин Смит.
"Другите случаи са съвсем различни. При нас пристигнаха двама играчи, които бяха на пределна възраст и не можеха да играят. За наше голямо съжаление и двамата играчи приключиха кариерата си. Направи се споразумение и този случай отдавна е приключен. Вие може да погледнете, в момента положението е изключително тежко", продължи Везенков и завърши:
"Не спирам да повтарям. Спрени са трансферните права на доста отбори, над 20, ако не се лъжа, от които имена като Арис, Аликанте, 5 или 6 испански отбора. Случват се тези неща. Това е, както се казва, момент от нашата работа. Навсякъде стават. За съжаление неприятни неща, но когато се работи с чужденци, и не само с чужденци - когато се работи с играчи, мениджъри, понякога се получава."


Източник: bgbasket.com

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (192)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (56)
70% Complete