Събота, 26 Октомври 2024, 02:46

Вихрен победи Ботев (Ихтиман) с 3:1 в среща от 12-ия кръг на Югозападната Трета лига

7 Октомври, 09:49
(0) (0)
Ихтиман - Спорт
Прочетена: 134 1


Вихрен (Сандански) постигна важна победа с 3:1 срещу Ботев (Ихтиман) в мач от 12-ия кръг на Югозападната Трета лига. Въпреки кадровите проблеми, които домакините имаха заради множество контузени играчи, те успяха да вземат трите точки.

Мачът започна добре за гостите от Ихтиман, които създадоха няколко изгодни ситуации в първите 15 минути чрез Мартин Иванов и Калоян Хаджийски, но не успяха да реализират. Вихрен обаче откри резултата в 35-ата минута, когато след остро центриране по земята на Георги Иванов защитник на Ботев отклони топката в собствената си врата.

В края на първото полувреме Томи Айени увеличи преднината на Вихрен до 2:0, след като се възползва от добре свалена топка в наказателното поле от Димитър Пехливанов.

След почивката Ботев (Ихтиман) се опита да върне интригата, като в 50-ата минута Милованович отбеляза своя шести гол за сезона от дузпа, което върна надеждите на гостите. Въпреки това, домакините успяха да затворят мача с трети гол. В 65-ата минута Вихрен направи резултата 3:1 и осигури комфортна преднина до края на срещата.

Ботев (Ихтиман) претърпя допълнителен удар преди началото на мача, когато нападателят Борислав Балджийски получи разтежение по време на загрявката и не успя да вземе участие в срещата.

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (89)
70% Complete
Не (311)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (29)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (104)
70% Complete
Всички са маскари. (166)
70% Complete