Понеделник, 29 Април 2024, 22:34

Високи технологии и достъпни цени от Aselkon с -15% намаление във ВИП Оръжейни Комплекси

12 Април, 13:55
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 673


Добре изработено оръжие с технологии в крак с бранша звучи като нещо невъзможно в последно време, но с полуавтоматите на Aselkon това е възможно. Сега на -15% промоция във ВИП Оръжейни Комплекси.

Хромирани Inter Bored цеви тествани при налягане 1500 BAR позволяват добра групираност както с леки така и с тежки патрони. Сменяеми шокове InterPro намаляващи триенето за по- добри балистични резултати. Инерционният затвор предоставя консистентно презареждане дори с най- леките патрони и сигурно заключване. Освен това инерционната система позволява по- лесно и рядко почистване.



Вентилирана мерна линия с фибро-оптична мушка TruGlo. Цевните кутии са изработени от анодизиран алуминий с противокорозионно покритие Cerakote. Уголемен лост и скосен отвор за зареждане, за по- удобна работа с ръкавици. Полиуретанови задтилъци за по- добро обиране на откатната енергия и по- удобно прикладване. Моделите Inter и RedStone разполагат с избор на приклади и полуложи изработени от орех, както и полимерни. Също и модели с
различни камуфлажни разпетновки.



Inter Extra Black е с полимерни приклад и полуложа. В калибър 12/76 с дължина на цевта 710 милиметра. Вместимост на пълнителя 4+1 и в комплект с шокове InterPro (C-IC-M-IM-F)



RedStone Extra Black е с полимерни приклад и полуложа. В калибър 12/76 с дължина на цевта 710 милиметра. Вместимост на пълнителя 4+1 и в комплект с шокове InterPro (C-IC-M-IM-F)



Тези и други модели можете да намерите в магазините на ВИП Оръжейни Комплекси, както и на Guns.bg
Можете да закупите оръжие на промоционални цени онлайн, дори и преди да имате разрешитело! При закупуване ще ви бъде издадена авансова фактура, с която можете да вземете оръжието от магазина след като ви бъде издадено разрешително.



Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (192)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (57)
70% Complete