Понеделник, 29 Април 2024, 03:46

„Виваком” награждава с Nokia Lumia най-добрите играчи в Мача на звездите

29 Март 2012, 12:17
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 2845 0


Като официален спонсор на конкурсите в Мача на звездите, който ще се проведе на 7-ми април в Арена Армеец с участието на Денис Родман, „Виваком” ще награди победителите в 6 категории с хитовия смартфон Nokia Lumia 800. 

С първата Nokia с Windows ще се сдобият отличилите се в три конкурса – най-добър стрелец, най-добър забивач и най-добри баскетболни умения. Същата награда ще получат и най-добрият играч на мача, най-добрият млад играч на мача и един от феновете, гласували за избор на отбор в сайта www.all-star.bg, който ще бъде определен с томбола. 

Nokia Lumia 800 е най-хитовият модел на Nokia за 2012 г., който ще се предлага в търговската мрежа на телекома през април. Дългоочакваният първи телефон на Nokia с операционна система Windows е насочен изключително към комуникацията в социалните мрежи. Смартфонът представя главозамайващ дизайн, ярки цветове и най-доброто от връзката с интернет и социални мрежи с достъп само чрез едно докосване.

По време на гостуването си в България баскетболната легенда Денис Родман ще общува с близките си с мобилния план Mega Call XL, който най-добре покрива комуникационните потребности на високата 1,98 см. NBA легенда. ХL планът на мобилния оператор е избран заради изискването от мениджмънта на Родман за мобилен план с възможно най-много включени международни минути по време на престоя в България.

Всички фенове на баскетбола ще могат да спечелят от телекома и двойни покани за Мача на звездите на Фейсбук страницата на телекома: http://www.facebook.com/VIVAC0M. Всеки ден от 29 март до 2 април в социалната мрежа ще бъде публикуван един въпрос и всеки, който даде верен отговор в коментарите под въпроса за деня, ще участва в ежедневна томбола за два двойни билета за баскетболното събитие на годината. 

Печелившите ще бъдат обявявани на страницата на „Виваком” във Facebook всеки ден, след изтеглянето на томболата за деня.

 


Източник: http://novinar.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete