Понеделник, 29 Април 2024, 08:41

Втори ден на духовата музика в Ботевград - (снимки)

2 Октомври 2012, 11:05
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 5908 1


Втори ден на духовата музика започна с дефилир на четири оркестъра, съвместно с мажоретните състави. От магазин Кауфланд тръгнаха духови оркестри от Велинград, Троян, Елин Пелин и Монтана, като преминаха по булевард „Цар Освободител”. Първи на централния площад пристигнаха Велинград, които развеселиха местната публика, започвайки с дунавско хоро и завършиха с „Бдинци”-български военен марш. След тях се изяви духовият оркестър от Троян, започвайки с Дайчово хоро, „Родина” от Братанов и завършвайки с „Край Босфора”. Настроението на ботевградската публика освежиха изпълнителите от Елин Пелин с марша „Привет музиканти”, хоро и „Ботев марш”. Дефилира закриха музикантите от Монтана с маршове и хоро.
От  17.30 часа тази вечер започва истинската забава на площад „Освобождение” на центъра, където ще се изявят отново духови оркестри и мажоретни състави от цялата страна.

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Дефилир на духовата музика

Подобни новини

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 2 Октомври, 16:02

    ЧУДНО СЕ ВПИСВАТ В ОКАЯНОТО СЪСТОЯНИЕ НА МИЛИЯ НИ РОДЕН ГРАД-ТО ПЛОЩАД ЛИ Е КАТО ПЛОЩАД, ТРОТОАРИ КАТО ТРОТОАРИ, ГРАДИНКИ,НАСТИЛКИ,КОФИ ЗА БОКЛУК И Т.Н.-МИЛА РОДНА КАРТИНКА-ТАКА НИ ГО Е НАГЛАСИЛ ГРАДОНАЧАЛНИКА-НЕКА НИ ВИДИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НА КАКВ ХАЛ СМЕ :uups: :roll: :lol: :!: :?:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete