Сряда, 15 Май 2024, 03:27

Йол: Бербатов не е "мъжагата" във Фулъм

8 Октомври 2012, 11:05
(0) (0)
Свят - Спорт
Прочетена: 1263 0


Когато официално обявиха новината, че Димитър Бербатов ще подпише с нас, ние бяхме в автобуса и всички започнаха да ръкопляскат. Знам, че доста хора си мислеха тогава, че той ще е "мъжагата" в нашия тим, но това не е така. 
 
Той никога няма да е такъв тип, защото е по-тих, по-интровертен, също като мен. Бербатов никога няма да е душата на компанията, центъра на вниманието, но това не означава, че не обича хората. 
Това обяви мениджърът на Фулъм Мартин Йол в свое пространно интервю за вестник "Таймс", голяма част от което беше посветено на българската звезда на Фулъм Димитър Бербатов. 
 
Холандецът не спря да хвали нападателя и разкри, че на "Крейвън котидж" уважението към него е огромно. 
 
"Около него нещата са изключително прости, макар някои мениджъри да го смятат за енигма. А колко е лесно да го разбереш. Дори когато е щастлив, той никога не го показва. И езикът на тялото му говори... 
 
Но какво да ви обяснявам всъщност, аз нали си го познавам добре. Когато той идваше при нас - със сигурност в някои други клубове щеше да има завист към него и такива неща. Но тук всички го уважават и обичат", сподели още Йол. 
 
Той разкри и една интересна случка с българина, точно след като е подписал договора си. Тогава нападателят е трябвало да попълни тест, който да покаже какви точно са лидерските му качества. Бербатов си направил бъзик с целия клуб. 
 
"Ние имаме един тест, който всяко ново попълнение прави. Но аз познавам Бербо прекалено добре и казах на администрацията да не го подлага на него. Въпреки това, той го попълни. 
 
Като излязоха резултатите и ми казват: "Ето, твоят човек е най-общителният на света, истински лидер". Що за глупост е това? Впоследствие разбрах, че Димитър е попълнил отговорите на майтап. Той си е като мен", завърши Йол. 
 



Източник: vesti.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (240)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (136)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (50)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete