Петък, 26 Април 2024, 09:03

Юлиан Ангелов от ВМРО се срещна с жители на Костинброд и Сливница

12 Септември 2022, 11:31
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 665 2


Водачът на листата на ВМРО за Софийска област – Юлиан Ангелов, заедно с местните кандидати за депутати Николай Борисов, Петър Стойков и Диана Стоянчова се срещнаха с жителите на Костинброд и Сливница през почивните дни. В Сливница подкрепа за кандидатите на ВМРО засвидетелства и Лидия Банкова, зам. кмет на Драгоман. В пазарните дни за двата града представителите на патриотичната организация раздадоха последния брой на вестник "България" и материали на ВМРО. Юлиан Ангелов се наложи като разпознаваемо лице от българската политика, което се приема добре от гражданите, които с готовност споделят проблемите си и негодуванието към досегашното управление. 

Юлиан Ангелов сподели с жителите на Костинброд и Сливница, че "Днес заплахите и предизвикателствата за съществуване на нацията и за опазване нейните изконни ценности и дух са много, но за да се справим с тях е нужно да преодолеем омразата и разединението в обществото си. Основна цел на ВМРО и в кампанията за парламентарните избори през 2022 г. е да покажем, че България има нужда от нормалност, цивилизован диалог между партиите и институциите, обединяването около общи цели за справяне с основните проблеми – демографската криза, икономическото развитие, социалните неравенства, етническата маргинализация, националната сигурност.", каза още водачът на листата на Войводите за Софийска област.

ВМРО са с номер 5 в интегралната бюлетина и машината.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

 

 



Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 12 Септември, 12:25

    Гледайте кво става в цяла Европа - националисти има навсякъде в управлението, само тука гласуваме за чалгари и кокорчовци. ВМРО трябва да бъде в управлението!

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: Анонимен 12 Септември, 15:15

    Юлиан е пич!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete