Петък, 26 Април 2024, 22:49

Юлиан Ангелов: правителството закри районни управления, а сега е пълно с бежанци

24 Август 2022, 15:59
(2) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 861 0


Притеснителни са последствията от работата на предишното правителство – закриване на районни управления и преструктурирането им в участъци. Проблем има в пограничните райони, където в последните дни се забелязва голям натиск от нелегални мигранти от Афганистан. Това смята главният секретар на ВМРО Юлиан Ангелов, народен представител в 43 и 44 Народно събрание.

Припомняме, че в неделя бус с 30 мигранти катастрофира до годечкото село Туден, като шофьорът загина на място. Нова информация от днес – отново в Годечко, този път до с. Ропот, граничарите са задържали отново 30 бежанци. Преди месеци имаше случай и на голяма група, заловена до Разбоище. Районът е апетитен за каналджиите и трафикантите на бежанци.

Според Юлиан Ангелов е недопустимо в такъв натоварен от към нелегален трафик район (който е и външна граница на ЕС) да бъде закрито полицейското управление. Въпросът е изключително сериозен и касае националната сигурност. Хората по селата са притеснени, а на граничните полицаи трябва да се осъществява необходимата подкрепа от техни колеги.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete