Неделя, 22 Май 2022, 13:06

За 12-та поредна година се провеждат изпитите на Кеймбридж в Езиков център “Марконис”

14 Май, 15:29
(2) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 854


На днешната дата за 12-та поредна година се проведоха изпитите на Кеймбридж в езиков център “Марконис”. Участници в изпитната сесия до момента са 29 на брой, като това са най-малките участници, а общият брой на записалите се е близо 50.

Светла Попова и Мария Николова провеждат изпитите, като те са едни от представителите на Изпитен център “АВО”. Той е единственият в България платинен изпитен център на Cambridge Assessment English, към Университета Кеймбридж.

“Марконис е наш лоялен бизнес партньор в последните 12 години, а също и много добър наш приятел, подкрепящ нашите идеи. Самочувствието, което им дават тези сертификати е повода за гордост както за децата, така и за техните родители. Желая на школата все повече и повече отлични успехи и занапред.”, това сподели г-жа Светла Попова, акредитиран изпитващ за изпитите на Cambridge Assessment English.

“Статистиката показва, че за тези 12 години над 700 човека са получили международно признати сертификати от Кеймбридж, като не се брои тази година, а това е до момента”, допълни Управителят на Езиков център "Марконис" д-р Николай Николов.

Тази година отново има регистрации за изпити за всички езикови нива. Заедно с кандидатите за изпитите на Pearson тази година броят на обучаваните в „Марконис“, които се явяват на изпит е над 90, което е повече от миналата година.


Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (23)

Какво мислите за военното нахлуване на Русия в Украйна

Анкета » коментари (23)

Какво мислите за военното нахлуване на Русия в Украйна

отговори
Абсолютен акт на агресия от Путин и нарушаване на международното право (284)
70% Complete
Русия не е виновна, Украйна и Западът предизвикаха реакцията на Москва (726)
70% Complete
Напрежението ескалира, но скоро ще спадне, светът не може да си позволи такава война (48)
70% Complete
Голяма грешка на Путин, това ще е краят му (38)
70% Complete
Нека не бързаме с изводите, дано всичко приключи скоро (167)
70% Complete