Четвъртък, 13 Юни 2024, 17:39

За 15-та година в Езиков център Марконис се проведоха изпити на Pearson

20 Май 2023, 11:22
(2) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 980


В 8,00 часа сутринта на 20 май 2023г. при строго спазване на всички изпитни изисквания и правила, стартира писменият изпит на Pearson (Pearson English International Certificate) в Езиков център "Марконис". Тази година изпит полагат 53-ма обучавани.

Регистрирани кандидати има от най- ниското до най-високото езиково ниво, до С2 включително.

"Вече 15 години провеждаме изпити на Pearson. Днес е 15-та юбилейна сесия и много се радвам, защото тази традиция продължава. За тези години сме изпитали стотици обучавани във всички езикови нива. Днес ще изпитаме 53-ма човека... До момента, мога да кажа, че изпитите са се провеждали спокойно. Не сме имали никакви организационни проблеми. Надявам се и тази година да е така и да се провеждат при строги правила. Надявам се обучаваните да дадат максимума от себе си, както направиха миналата седмица на устния изпит."

Това заяви Управителят на "Марконис" д-р Николай Николов.

Новият акредитиран изпитващ на „Марконис“ е Цецка Кирилова, която вече официално може освен да преподава, и да изпитва обучаваните на „Марконис“ за международни сертификати.

Изпитният ден започна с отваряне на изпитните материали пред обучаваните, които миналата седмица на 13-ти май се явиха и на устен изпит за своето езиково ниво. За целта, Николов покани част от обучаваните на „Марконис“ да отворят пликовете.

За по-голяма сигурност, до 24 часа след приключването на изпитания ден, трябва да бъдат изпратени всички материали до Англия, където ще бъдат прегледани и оценени. Тестовете се запечатват в специални пликове с blackout ефект, така че да не може да се види съдържанието им.Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (1)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (1)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (7)
70% Complete
Не (14)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (1)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (2)
70% Complete
Всички са маскари. (11)
70% Complete