Неделя, 3 Декември 2023, 22:19

За поредна година деца от Драгоман ще участват на футболен турнир “За по-добър старт” в Балчик

7 Юни 2019, 20:26
(0) (0)
Драгоман - Спорт
Прочетена: 2255 0


За поредна година социалната организация “Соник Старт” организира футболен турнир под мотото “За по-добър старт”. Турнирът ще се проведе в периода 25 – 30 юни 2019г. на градския стадион в Балчик. Турнирът “За по-добър старт” през 2019 г. ще включи две възрастови категории деца: 14-15 г. (2004-2005) и 16-17 г. (2002 – 2003), както и ветерани. За поредна година участие в надпреварата, ще вземат и деца от град Драгоман. Те ще участва във възрастовата група 16-17 годишни (родени 2002 – 2003). Съперници на драгоманските футболисти, ще са отборите на „Суворово” и Черноморец” Балчик. В другата възрастова група на 14-15 годишните (2004-2005), ще участват отбори от Суворово, Балчик, Червен бряг, Тутракан, както и "Спартак" Варна. В категорията на ветераните са включени отбори от Провадия, Карлово, Балчик и Кайнарджа.


Събитието ще бъде открито на площада на Балчик на 25-ти юни от самия градоначалник, а след това на градския стадион, ще се изиграе първия демонстрационен мач между „Черноморец” Балчик и легендарния тим на звездите „Отбор на Сърцето“, съставен от редица популярни личности, сред които Лео, Играта, Монти, Дончо, Спенс, Skiller, Миро, Пацо, Георги Янев, Даниел Златков, Станислав Райчев, Бебо Халваджиян, Мартин Зафиров, Младен Василев и Янко Узунов.


Организацията „Соник Старт” е фокусирана в областта на социалното предприемачество, консултирането, предоставянето на услуги и подкрепа, както на територията на страната, така и в международни партньорства. От създаването си през 2008г. компанията активно развива публично-частни партньорства и подкрепя организационния капацитет в развитието на социални услуги на общините Първомай, Ихтиман, Брезово, Елхово, Сливен, Пещера, Садово, Марица, Пордим, Карлово, Сопот, Елин Пелин, Дупница, Каварна, Ракитово, Балчик, Велинград, Левски, Драгоман, Червен бряг и други.


На територията на община Драгоман организацията има функциониращи „Център за настаняване от семеен тип за деца” и „Център за обществена подкрепа”.Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Драгоман

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Подкрепяте ли да се отнемат колите на пияните и дрогирани шофьори?

Анкета » коментари (2)

Подкрепяте ли да се отнемат колите на пияните и дрогирани шофьори?

отговори
Категорично да, само така може да се преборим с тези хора на пътя (124)
70% Complete
Да, но тестовете за наркотици дават много грешки и първо това трябва да се отстрани (51)
70% Complete
Не, по този начин само ще увеличим корупцията в МВР (36)
70% Complete
По-добре да взимат книжки за по-дълго и при неспазване – в затвора (31)
70% Complete
Всяко чудо за 3 дни, ще вземат някоя кола и после всичко ще застине (4)
70% Complete