Понеделник, 13 Май 2024, 12:33

За зрелостниците-златаровци удари последният звънец

14 Май 2014, 12:05
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 6254 3


Днес Випуск 2014 на ПМГ „Акад. проф. д-р Асен Златаров” си взе „довиждане” с учителите и съучениците. Към 53-мата зрелостници и присъстващите учители, ученици и гости  директорката на гимназията Даниела Колева се обърна с думите: „Днес вие напускате училищната скамейка, прекрачвате училищния праг, навлизате в потока на живот, ставате господари на себе си. Няма вече наставленията от вашите учители, забраната от вашия директор. Днес вие се разделяте с гимназията, с класните стаи, с вашите преподаватели. Пожелавам ви да се въоръжите с труд и усърдие, за да преуспявате в живота. Вярата и самочувствието, които имате сега, след петгодишното си обучение, дължите на вашите учители, за което им благодарим. Пред вас стои един дълъг път, изпълнен с много трудности. Вие ще ги преодолеете благодарение на волята, която имате, благодарение на факта, че сте възпитаници на нашата гимназия”.
Обръщение от името на зрелостниците направи Цветина Маринова от XII „а” клас, която предаде Книгата на златаровци на Йонка Вутева, председател на Училищния съвет и представител на следващия випуск.
Ученици от гимназията представиха интересна програма, която бяха подготвили по повод изпращането на Випуск 2014. С много хумор, скечове, песни и танци се създаде празнична атмосфера – в пълен синхрон с приповдигнатото настроение на зрелостниците.
Спазена бе и традицията за излъчване на първенци в различни категории. Тази година те бяха 14 на брой. За „VIP-посетител” на Випуска бе обявен Йоан Ненчев от XII „б” клас. В категория “Copy paste виртуоз” призът бе присъден на Ирена Данчева от XII „б”. За „Кокетка на випуска” бе обявена Теодора Овчарова от XII „а”. „Сладко миньонче” отиде при Славка Василева XII „а” клас. Призът „Миз каприз” бе даден на Диляна Ботева от XII „б”. „Мис шикерли ханъм” спечели Виолета Оралогул от XII „б”.
За „Мистър Аполон” бе обявен Калоян Наков от XII „а” клас. Номинацията за „Спортен шампион”  на Випуска бе спечелена от Ивайло Георгиев от XII „а”. „Душата на компанията” безапелационно бе присъдена на Деница Георгиева от XII „б” клас. За „Образ на випуска” бе обявен  Мартин от XII „б” . С бурни аплодисменти бе посрещната „Двойката на випуска” – Моника Павлова и Здравко Стефанов. Престижната награда за „Отличник на випуска” бе дадена на Анна Маринова от XII „а” клас, а за човека с „Най-благородното сърце бе определена Илина Ванцова.

Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 14 Май, 13:10

    Илина Ванцова*

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 14 Май, 15:00

    Доста поувехнали абитуриентки

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: анонимен 15 Май, 14:27

    И тая с пемвените шорти ли е абетуриентка

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (238)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (132)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (49)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (69)
70% Complete