Понеделник, 29 Април 2024, 22:20

Задържан е водачът блъснал и убил пешеходец

18 Март, 16:26
(1) (0)
Самоков - Новини
Прочетена: 536 0


В ранните часове на 16 март в град Самоков на улица "Цар Борис III", сериозен пътен инцидент завършва с трагична загуба на живот, след като пешеходец е блъснат от лек автомобил. Сигнал за случилото се постъпил в местното полицейско управление около 0:15 часа, като спешни екипи на бърза помощ са изпратени на място заедно с полицейски служители.

Спешните медици пристигнали на място само са констатирали смъртта на пострадалия пешеходец, който се оказа 64-годишен мъж. Водачът на автомобила обаче е избягал от местопроизшествието.

След бърза и ефективна реакция на полицейските служители е задържан 37-годишен мъж от Самоков, който е издирван като водач на автомобила, участвал в инцидента. След провеждане на процесуално-следствени действия и събиране на необходимите доказателства, водачът е привлечен в качеството на обвиняем за нарушение на правилата за движение по пътищата и причиняване на смърт по непредпазливост.

Прокуратурата е наложила мярка за задържане под стража на обвиняемия за 72 часа с цел продължаване на издирвателните и следствени действия. Следващите етапи от правоприлагането в случая се очаква да бъдат проведени в съответствие с законовите изисквания и процедури.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (192)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (57)
70% Complete