Четвъртък, 28 Март 2024, 22:39

Задържани са шестима нарушители на пътя

20 Март 2023, 13:32
(2) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1211 3


РУ-Ботевград: Около 22.05 часа на 17 март, на бул. „Цар Освободител“, автопатрул спрял за проверка лек автомобил „Пежо 206“, управляван от жител на града. Водачът е задържан в полицейския арест, след като при тестването му за потреба на наркотични и упойващи вещества, в пробата му било отчетено наличие на метамфетамин.

Към 4.25 часа в неделното утро, на ул. „Сан Стефано, полицейски екип извършил проверка на лек автомобил „БМВ“, управляван от жител на с. Джурово. Водачът бил тестван за употреба на наркотични вещества и задържан за срок до 24 часа, след като в пробата му било отчетено наличие на амфетамин. Срещу двамата нарушители са започнати бързи производства за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.3 от НК.

РУ-Костенец: Около 8.10 часа на 17 март, на ул. „Боровец“, автопатрул предприел проверка на лек автомобил „Фолксваген Пасат“, управляван от жител на с. Радуил. При тестването на водача за потреба на наркотични и упойващи вещества, в пробата му било отчетено наличие на бензодиазепини. Задържан е за срок до 24 часа и срещу него е започнато бързо производство за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.3 от НК.

РУ-Пирдоп: Около 22 часа на 17 март, в с. Мирково, автопатрул спрял и проверил лек автомобил „Хюндай“, управляван от жител на селото. При тестването на водача за потреба на наркотични и упойващи вещества, в пробата му било отчетено наличие на амфетамин. Задържан е за срок до 24 часа и срещу него е започнато бързо производство за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.3 от НК.

РУ-Самоков: Около 11.30 часа, на ул. „Граф Игнатиев“, автопатрул спрял и проверил лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от жител на с. Широки дол. При тестването на водача за потреба на наркотични и упойващи вещества, в пробата му било отчетено наличие на амфетамин. Задържан е за срок до 24 часа и срещу него е започнато бързо производство за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.3 от НК.

РУ-Костинброд: Около 15.40 часа на 19 март, в с. Петърч, автопатрул спрял и проверил лек автомобил „Опел Вектра“, управляван от дупнишкото село Яхиново. Водачът бил тестван за употреба на алкохол, при което дрегерът отчел 2.37 промила. Нарушителят е задържан с мярка до 24 часа. Срещу него е започнато бързо производство за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.1 от НК.

Източник: ОДМВР-София

Коментари (3)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 20 Март, 15:15

    Имена и снимки иначе не вярвам

  • 2.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • 3.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete