Четвъртък, 28 Март 2024, 19:37

Загуба за "Ракитин" (Трудовец) в третата контрола

20 Февруари 2021, 18:07
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1513 1


Тимът на "Ракитин" (Трудовец) инкасира поражение при третата си проверка преди рестарта на А ОФГ София - Изток. Трудовчани играха на базата на "Локомотив" (София) приятелска среща срещу силния отбор на ФК "Драгоман", който се подвизава в съседната А ОФГ София - Запад. Двубоят завърши при резултат 2:1 в полза на "граничарите". Срещата ще бъде запомнена с бързия футбол, който двете страни опитваха да изповядват. В общи линии играта бе на ниво и се получи един хубав сблъсък. 

Преди началото на двубоя, пролича различната постройка в редиците на "Ракитин", които изпробваха нова схема на игра. Дали това оказа своето влияние, можем само да предполагаме, но трудовчани първи поведоха в резултата. В основата на атаката лежеше чудесен пас от страна на Миролюб Георгиев към Костадин Насков. В последствие Насков центрира за Антон Иванов, а той пък овладя хладнокръвно и майсторски прехвърли вратаря с копване - 0:1. Изравнителното попадение за ФК "Драгоман" пристигна миг преди края на полувремето след спорно положение, в което съвсем спокойно можеше да бъде отсъдена и засада - 1:1.

През втората част отборите демонстрираха отворен футбол и пред двете врати се заформиха няколко положения, но без промяна на резултата. Трудовчани имаха чудесна възможност за гол, при която Краси Алипиев изведе Костадин Насков, той проби отдясно, преодоля и вратаря след като го прехвръли, но топката бе избита от защитник на "граничарите". В самия край на мача, отборът на ФК "Драгоман" отмъкна победата, след като се възползва от невнимание в отбраната на трудовчани - 2:1. 






Източник: balkanec.bg

Ключови думи: СК "Ракитин" Трудовец , ФК Драгоман , ФК ”Ракитин" (Трудовец)

Коментари (1)

  • Отговори (2) (0)
    1. добавен от: Анонимен 22 Февруари, 15:13

    Успешно първенство, Ракитин!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete