Събота, 4 Май 2024, 18:29

Защитник на Сампдория опита да строши крак на Алеков-Гладиатора

8 Октомври 2012, 21:21
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 2459 0


Новара с Алеко Алеков направи 2:2 в домакински мач срещу Сампдория, в двубой от шампионата до 17 години.

Гладиатора от Чавдар (Етрополе) обаче получи много тежък ритник в прасеца при една атака по левия фланг, когато десният бранител на Самп направи опит за трошене на крака на защитника.

"Да беше дошъл отнякъде да ме ритне Гатузо и да мине и замине, а то някакъв некадърник, защото ставаше за смях", каза ядосан Алеко от Италия.

През следващата седмица Гладиатора трябва да се прибере за лагер на юношеския национален отбор на България до 17 години, който влиза в квалификация с Испания, Израел и Азербъйджан от 19 октомври в Сливен и Стара Загора.

Тепърва ще се изяснява състоянието на младия защитник. Прогнозата обаче е оптимистична, защото според диагнозата става дума за "пресечен" мускул и при физическите данни на българина се очаква да отшуми сравнително бързо.

Иначе гостите от Сампдория поведоха с 1:0 в мача , а Новара обърна до 2:1, като Алеко асистира за втория гол. След изравняването на резултата треньорът направи рокада и прати българина на лявото крило. Това се оказа силен ход и се стигна до чисто голово положение, но подадената топка от Алеко към нападателя не попадна в мрежата след изстрела, а в тялото на стража на гостите.

Всички са впечатлени от характера на Алеко, който категорично отказа да бъде заменен след зверското влизане в краката му при пробива по лявото крило през първото полувреме и изкара целия мач. Като Гладиатор.

"Този като ме ритна дори не спрях, а продължих атаката, направих и центриране, след което усетих силно болката. Но изкарах мача", разказва Алеко.

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Алеко Алеков

Подобни новини

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (213)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (129)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete