Събота, 27 Април 2024, 08:47

Защо му беше на Денков да руши авторитета на институциите, та колкото и нищожен да е?

25 Март, 09:38
(3) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1153 12


Неделя привечер. Повечето хора са си вкъщи и се подготвят за началото на работната седмица. Между обичайните битовизми от ежедневието преминава съобщение, че премиерът Николай Денков ще направи извънредно обръщение по БНТ от 20.00ч. Какво ли става? Военни действия се водят в две горещи точки на света, които са доста близко до нашата страна, кървав терористичен акт бе извършен само два дни по-рано. Какво има да каже Денков точно неделя вечер? Създава се усещане за извънредност.

Уреченият час настъпва. Денков се поява в ефира на държавната телевизия и, и, и… Изненада! Българският премиер решава да прави партийни пазарлъци от ефира на телевизията, която се издържа от нас – обикновените данъкоплатци. Тъжно, даже много тъжно. Ако хората по най-високите върхове на държавното управление не могат да осъзнаят значението на действията си, то тогава не можем да очакваме, че тези хора уважават институциите, които ръководят.

Не, разбира се, че не е станало нещо кой знае какво, но когато последните три седмици слушаме и то именно от Денков за значението на Конституцията, подобно поведение се подиграва точно с Конституцията. Президентът е този, който има права на обръщение към нацията. Когато премиерът иска подобно изявление, ситуацията предполага някаква извънредност. Това беше търсеният ефект снощи, но употребен за партийни цели. Крайно неприятно. Още повече, че ако това изявление беше направено в партийна централа, то БНТ, а и другите национални телевизии щяха да го излъчат на живо, но не за сметка на институцията Правителство.

Съвсем накрая. А с какво предложението на Денков от снощи се различава от това, което той отхвърли на 17 март направено от ГЕРБ?

И един съвсем личен съвет към самонареклите се „сглобката“. Преговорите вече са пародийни, направете си услуга и ни изпратете на избори. Избори две в едно на 9 юни, а дотогава… Дано рационалното мислене надделее!


Източник: balkanec.bg

Коментари (12)

  • Отговори (10) (2)
    1. добавен от: Анонимен 25 Март, 09:43

    В другия сайт ЯКО ТУРЦИ. Опитай се да напишеш нещо, което не харесваш в Пеевски,или се усъмниш в нуждата от промяна на Конституцията. Не само те блокират. Изтриват те, но не смеят да сложат червено, защото няма причини. Просто изтривалки.

  • Отговори (12) (6)
    2. добавен от: Анонимен 25 Март, 09:53

    Този Академик по перилни препарати, изведнъж реши, че е нужен на Европа и то като политик. Но така е тук. Перем всичко и все по=мръсно става.

  • Отговори (13) (17)
    3. добавен от: Анонимен 25 Март, 09:53

    Много жалка статия написана от много жалки хора.
    Тази статия доказва факта, че този сайт е собственост на олигарха от Правец, доказан Руски агент и подвластен на Борисов, Пеевски и Радев.

    • (11) (5)
      1. добавен от: Анонимен 25 Март, 13:37

      ТъпаК!!! Само Президента има право на инзвъредни съобщения. И какво каза този смешник, в недяля-вечер. Че не става! Та всички го знаем.

  • Отговори (13) (4)
    4. добавен от: Анонимен 25 Март, 10:46

    №3.Чудя се,как успя да вкараш в едо изречение Пеевски и Радев.
    За да подчертая глупоста ти срещам се веднъж годишно/ по скоро случайно/ с олигарха от Правец. Най вече в Гърция или Швейцария. Опитвал съм се да поведа разговор за Ботевград. От 6 години, този град не го е споменавал и интересте му към него са НУЛЕВИ.Ваше право е да се правите на глупак, но се занимаваите с нещо по-достъпно и близко на главата Ви.

    • (5) (2)
      1. добавен от: Анонимен 25 Март, 12:03

      Толкова му е акъла

  • 5.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (9) (7)
    6. добавен от: Анонимен 25 Март, 14:34

    Ама Вие сериозно ли публикувате подобна статия, в подкрепа на човека, заради който години наред България тъне в мизерия, а самият той наподобява героя Бай Ганьо- Бойко Борисов.Не че и другите са приемливи, но като него няма.Докато четях, все едно е Блиц, най-кухият сайт , или Стандарт и 24 Часа.Защо паднахте дотам или мислите , че в нашия град няма хора, мислещи и четящи!!!!!!!!!
    А и пропускате една подробност, ГЕРБ не иска Споразумение, и е ясно защо.Бедни ми, бедни , писачо на статии, не ставаш!!!

    • (8) (3)
      1. добавен от: Анонимен 25 Март, 15:10

      Тя пише така както и нареди тоя който и плаща.
      Или казано накратко, който плаща той поръчва.

    • (1) (2)
      2. добавен от: Анонимен 25 Март, 21:15

      А кой "изпра" Бай Ганьо от Банкя. Академика по перилни препарати нямаше ли участие в този процес?
      Май умнокрасивите доста тъпи парчета ще дойдете.

  • Отговори (10) (5)
    7. добавен от: Анонимен 25 Март, 16:42

    Статията е абсолютно точна!

  • Отговори (2) (1)
    8. добавен от: Анонимен 26 Март, 10:24

    съвсем изплискахте легените

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete