Четвъртък, 2 Май 2024, 06:10

Граждани от Ботевград продължават с благотворителността си в Детско отделение-Ботевград

31 Януари 2019, 14:14
(2) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2997 10


Доброволци от Ботевград продължават с благотворителните си изяви. В рамките на кампанията “Малко от всеки - много за всички” те събраха 4 300 лева, с част от които закупиха четири броя ултразвукови аерозолни инхалатора, както и нова аспирационна помпа за Детското отделение в Ботевград. Предстои да бъдат дарени 25 нови комплекта детско спално бельо, които в момента се шият по поръчка, както и 5 броя стойки за системи.


Под мотото „Жълти СТОТИНКИ за ЗДРАВ дух в ЗДРАВО тяло“ Лили Димитрова инициира събиране на средства за изграждане на първия фитнес на открито в Ботевград. Идеята е той да бъде монтиран на новоизградената детска площадка в близост до Детска ясла „Здравец“, която предстои да бъде открита официално, след нейното пълно до оборудване.

Дарения продължават да се събират в различни пунктове – зала „Арена Ботевград“, Исторически музей-Ботевград, детски магазин „Градски хлапета“ (х-л „Ботевград), във фризьорския салон на Лили Димитрова и др. Определени са и различни отговорници: Галя Дикова отговаря за събирането на пластмасови капачки, за инициативата "Капачки за бъдеще" - София, Габриела Пападопова (председател на сдружение „На ти с природата) е отговорник за събраните количества метални капачки. Лили Димитрова пък събира във фризьорския си салон жълти стотинки и левове.



Източник: balkanec.bg

Коментари (10)

  • Отговори (2) (4)
    1. добавен от: Анонимен 31 Януари, 16:08

    Нямаше нужда от толкова инхалатори... Без това се използва само един и за момента си е стария...

  • Отговори (8) (0)
    2. добавен от: Анонимен 31 Януари, 16:12

    Инициативата за помощ на детското отделение е страхотна!Аз също участвам в тази кампания!Не мога да разбера защо първо не се направи ремонт на отделението и после да се закупува бельо за леглата? Мизерията в това отделение предизвиква отвращение в децата и родителите им!Грозно е в "Европейски Ботевград " болницата да потъва в мръсотия,разпадащи се тавани и мазилки,липса на санитарни възли в стаите, за пушени канали,неработещи кранове и апаратура!Във всяко помещение има мухъл,който е в разрез със здравеопазването!От всеки ъгъл надничат хлебарки!Картинката е като от психо трилър!

  • Отговори (2) (4)
    3. добавен от: Анонимен 31 Януари, 16:14

    Da bqhte kupili odeala ne tolkova charshafi che Kato otidq tam I tova nosq ujasno e

    • (1) (0)
      1. добавен от: Анонимен 31 Януари, 21:55

      А ти да беше научила българският език,че да може да ти се разбира като пишеш!Аман от цигани,които си мислят,че всичко и всеки им е длъжен да правят всичко и единствено само за тях.Като не ти харесва,пали с 200 и отиди да си платиш в София.Там има чаршафи,които ще ти харесат!

  • Отговори (3) (0)
    4. добавен от: Анонимен 31 Януари, 16:16

    N:2 съгласен съм

  • Отговори (4) (0)
    5. добавен от: Анонимен 31 Януари, 17:32

    Тоя Шуманов вместо да взима подкупи може да направи ремонт за раждане по 500 лева и за тонове на бебето по 10 лева всеки път като това е държава болница не е часна клиника за да плащаш.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: До Но.1 31 Януари, 18:24

    Впечатленията ви са от последната седмица ли?

  • Отговори (7) (0)
    7. добавен от: Lili Dimitrova 31 Януари, 18:47

    Ремонт ще се прави, но ние не можем да чакаме 2 години всичко да стане заедно! Ще вземем и олекотени завивки, просто всичко по реда си! Г-н Шуманов не отговаря за ‘Детско отделение’ ! Вчера бях в отделението и новият инхалатор вече се ползваше! Ние сме се допитали до завеждащият лекар на отделението от какво имат нужда ,не сме взели решение да си копуваме каквото решим!

  • Отговори (3) (1)
    8. добавен от: Анонимен 31 Януари, 21:10

    Не знам пр къде идва информацията ви , но тя е не точна , не реална , и не отговаря на случващото се . Моля преди да пишете , потвърдете информацията си , за да не изглеждате смешни в очите на хората .

  • Отговори (0) (2)
    9. добавен от: Анонимен 31 Януари, 23:45

    Дано това, което сте купили се ползва за децата в отделението , а не за децата и внучетата на работещите там!!!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (206)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete