Събота, 21 Януари 2017, 10:27
По-различните новини само за вас!

Правец

На 12 април стартира "Младежка футболна лига" Правец

+ | - 11.04.2016г. 10:08 | Спорт
Прочетена: 730 | 2

Оцени:

Утре, 12 април, от 16:30 часа стартира „Младежка футболна лига“ (МФЛ 2016). Както по-рано „Балканец“ информира, спортното събитие е във връзка с приетата общинска програма за спортно-туристически мероприятия през 2016 г. В надпреварата ще се включат над 60 ученика от ГПЧЕ „Алеко Константинов“, ПГ по КТС и ОУ „Васил Левски“ гр. Правец, а футболните срещи ще се провеждат на спортната площадка на ПГ по КТС два пъти седмично в продължние на един месец.

По програма финалната среща за определяне на победителя ще се състои на 12 май. Преди дни в сайта на „Балканец“ бе качена отделна секция ( http://balkanec.bg/mfl ) специално за МФЛ 2016. В нея участниците в турнира, както и любителите могат да получат актуална информация и да следят всички новини – наредба, програма, резултати от срещите, информация за състезателите, стастистики, класиране и др. „Младежка футболна лига“ буди все по-голям интерес сред учениците, което може да превърне спортното мероприятие в традиционен футболен турнир. За да се популяризира и лесно да се разпознава, МФЛ 2016 има свое собствено лого.

Източник: balkanec.bg
Стани фен във Facebook  
« Назад

Коментари (2)

  • 1

Добави коментар
виж всички » Анкета

  • Одобрявате ли предоставянето на купите на мъжкия баскетболен отбор на Балкан за съхранение във фонда на Исторически музей Ботевград?
    Коментирай (5)

виж всички » Справочник

Новините по дни

Изпрати новина до Balkanec.bg

Заглавие: *
Текст на новина: *
Обратна връзка: