Петък, 26 Април 2024, 19:58

Обзор след 3-ти и 4-ти кръг на МФЛ

25 Април 2016, 09:58
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 2175 3


През изминалата седмица се изиграха осем срещи от „Младежката футболна лига“. Временното класиране бе оглавено от нов лидер, а групата се „завърза“ още повече. След изминалите четири кръга всеки отбор има своите шансове да се класира във финалната четворка.
„Червена звезда“ е отборът с най-доброто представяне през изминалите два кръга. В отбора се завърна Марио Мишев, който пропусна първите две срещи за тима си, но за сметка на това изигра невероятни два мача. В първия отбеляза невероятните 4 гола във вратата на „Спортинг“ – един отбор, определян като фаворит за спечелването на титлата, а във втората си среща Мишев реализира два хеттрика във вратата на прилично представящия се отбор на Боцове и се изкачи на първо място в голмайсторската ранглиста, разделяйки първото място с реализатора на „отвертките“ – Васил Георгиев.

През изиналата седмица отборът на „тривиадорите“ пое по правилния път. След като записа резонна победа с 2:0 срещу „Отвертки“, а във втория си мач разгроми „Фазе“ с 8:0, се нареди на второто място. Отборът все още няма изявен реализатор, като в първите си три мача имаше отбелязани едва 4 гола, но пък впечатлява с изключителната отборна игра и стабилна защита, като във всичките си мачове са допуснали само 2 гола.

След отличния старт „отвертките“ допуснаха да загубят ценни точки срещу „Боцове“, а след това загубиха от „Тривиадори“. Все пак запазиха мястото си в четворката, след като разгромиха отбора на „Пустиняци“ с 9:0. Въпреки, че „отвертките“ са отборът с най-силното нападение в лигата, все още са сериозно застрашени от отпадане, тък като в последните си три мача ще се изправят срещу отбори, които към момента са изявени фаворити и са в горната половина на таблицата. Голмайсторът на отбора Васил Георгиев все още държи лидерската позиция в ранглистата, като дели първото място с Марио Мишев. И двамата са отбелязали по 10 гола.

На четвъртата позиция във временното класиране е отборът на „адашите“. След като в първите си мачове се изправиха срещу фаворитите и не допуснаха загуба от тях, а след това взеха своето с победа над „Пустиняци“ с 7:0, „Адаши“ си заслужиха четвъртото място във временното класиране. Разковничето за тях ще бъде още в следващия кръг, когато ще се изправят срещу „Отвертки“ в директен сблъсък за класиране на полуфиналите. Успокояващото за отбора е, че дори и при загуба шансовете за класиране напред остават, поради благоприятната програма на отбора.

След изиграните четири мача извън зоната, която дава право на участие на полуфиналите, остана отбора на „Спортинг“. Отличен отбор с
отлични състезатели, които към момента разочароват с представянето си. „Спортинг“ се представя посредствено, а Ангел Костадинов и Иван Стоянов съвсем не показват това, което отдавна са доказали, че могат. В последния мач само Слави Василев показа добра игра, след като спаси отбора си от втора поредна загуба, като вкара два гола на „Адаши“ за крайното 2:2.

Отборите на „Боцове“ и „Пустиняци“ са в долната половина на таблицата, но все още имат своите шансове да продължат напред. Голмайсторът на „боцовете“ Тодор Игнатов ще има нелеката задача да донесе победи на отбора си, като ще трябва да отбележи ценни попадения на фаворитите в оставащите три кръга. „Пустиняци“ пък ще запазят шансовете си да продължат напред само при евентуална победа още в следващия кръг срещу отбора на „Фазе“.

В дъното на таблицата и без спечелени точки е отборът на „Фазе“. Въпреки, че шансовете за полуфинал са само теоретични, тимът може да „обърка“ плановете и класирането за фаворитите, а още в следващия кръг може да постигне първата си победа срещу „Пустиняци“.

Фотограф: Симона Стоянова

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Млaдежка футболна лига - Правец 2016

Подобни новини

Коментари (3)

  • 1.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 25 Април, 20:17

    mnogo snimki be

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 26 Април, 00:20

    Bravo na fotografkata! Strahotni sninki!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete