Петък, 26 Април 2024, 05:31

Юлиан Ненов ще носи екипа на Чавдар (Етрополе) от пролетта

30 Декември 2012, 17:09
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 5897 4


Мечтая един ден да се върна и да докажа, че имам място в ЦСКА, амбициран е Юлиан Ненов, който ще носи екипа на Чавдар (Етрополе) от пролетта

В дните, в които всяка втора новина, излизаща от стадион "Българска армия" е свързана или с Хюсеинович и неговата заплата в размер на 250 000 евро, или с евентуалното привличане на "синия старец" Марсиньо, или с това Йешич ли ще замени Стойчо Младенов, от Борисовата градина някак незабелязано си тръгва един от най-големите таланти на "червената" школа. Името му е Юлиан Ненов, а от пролетта той ще облече екипа на представителния отбор на Чавдар (Етрополе).

"Реших да потърся ново предизвикателство. Няма смисъл да оставам в ЦСКА. Нямам желание да подписвам и договор, който след това ще бъде в тежест както за мен, така и за клуба. Тъжно ми е, но това е действителността. Знам, че на този етап никой няма да ми даде шанс. Не искам да споделя съдбата на тези момчета от набор’93, които имат контракти, но вместо да тренират с мъжкия отбор, бяха пратени при нас - юношите и никой не ги забелязваше. Сега си тръгвам, но целта и мечтата ми е един ден да докажа, че имам място на "Армията" и да се върна", коментира с болка пред Sportline.bg Юлиан Ненов.

КОЙ Е ЮЛИАН НЕНОВ?

Проблемите с картотеките в началото на шампионата дадоха възможност на сина на бившия вратар на ЦСКА Румен Ненов – Юлиан да запише името си в групата за официалните мачове на "армейците". Роден е на 17 ноември 1994 година, а 9 по-късно вече е на "Червено знаме". До последно беше капитан на набор’94. За него не е проблем да се подвизава, както по двата фланга, така и на върха на атаката.

Невероятната бързина, техниката, погледът върху играта, прецизните пасове и завършващият му удар не остават неоценени и на него често разчитаха дори в тима на "батковците", които са родени 2 години преди него. Изключително много му помагат и съветите на баща му, който е и неговият най-добър приятел. Но защо не последва примера му и не застана на вратата? "Защото обичам да вкарвам голове, а не да ми вкарват", е логичното обяснение на младока. Кратко, точно, ясно.

В началото на миналия шампионат, Юли беше повикан от шефовете на ЦСКА и след обещание за сключване на контракт с "армейците", му беше предложено да подсили мъжкия отбор на Академик (София). Той обаче не прие предизвикателството да се подвизава в "Б" група. "Зарадвах се, че собствениците на клуба са готови да ми предложат професионален договор, но за съжаление, нямах годините за това. Знаех, че е добре за мен и за развитието ми като футболист да се обиграя в мъжки отбор, но в Академик ситуацията беше тежка и предпочетох да остана в ЦСКА", разказа той.

През годините Ненов остава верен на "армейците", като отказва оферти от Литекс и Левски.

Източник: http://sportline.bg

Коментари (4)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 6 Март, 21:02

    ebati kopele bate

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимна 6 Април, 16:23

    Не му викай така бе

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимна 6 Април, 16:29

    Юлиян, здравей. Искам да те попитам имаш ли Facebook и как ти е, ако може да ми кажеш.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 12 Януари, 18:27

    naistina edin zaguben talant ot CSKA

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete