Петък, 19 Април 2024, 22:27

Александър Тодоров: Ще ни трябва време, за да се реорганизираме

5 Януари 2013, 19:18
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1606 2


Старши треньорът на Балкан Ботевград Александър Тодоров бе разочарован след поражението на тима му от Левски като домакин в зала „Балкан”. Тодоров не скри онова, което бе и очевидно по време на двубоя, че напусналият в посока Румъния Иван Лилов изключително много липсва на отбора.

На въпрос на какво отдава загубата и слабата игра в последната четвърт, Ацо Тодоров отговори: „На изключително лошото нападение. Тези 52 вкарани точки са резултат за юношески тим, а не за мъжки професионален тим. По принцип от моето идване ние базирахме цялата система в нападение на един играч, който сега липсва. Мислех, че ще успеем да компенсираме с други неща, но не успяхме. Като вкараш 52 точки, не можеш нищо да очакваш. Две техни серии, едната от 12-1 точки, а другата от 17-2, направиха мача да приключи по този начин. Очевидно е, че ние с Иван Лилов, този мач щяхме да го вземем, макар и трудно.”

„Ще ни трябва доста време, за да се пренастроим. Това заминаване върна отбора 3-4 месеца назад. Търсихме други алтернативи, но много ни върна назад и всичките ни конкуренти сега са по-напред от нас”, коментира още Александър Тодоров и добави: „Лидер не се намира, лидер се ражда. Бозов е отличен лидер, но днес целият фокус на Левски беше върху Бозов и Атила Сантош. С присъствието на Иван Лилов им беше по-леко.”

За развитието на шампионата, македонският специалист заяви: „Нищо не е загубено. Беше добре да бием, но нищо не е загубено за третото място, което гоним. Първенството е дълго. Трябва по-бързо от нормалното да се реорганизираме и да започнем да играем нашата си игра.”

Източник: http://gong.bg

Ключови думи: Аце Тодоров

Подобни новини

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 5 Януари, 22:59

    Хахахахаха, това звучи като "Станишев е виновен". Тоя да хваща влака и да си ходи.... Некадърност до шия, Голям специалист, дано поне е евтин, че да се знае, защо си не може!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 9 Януари, 16:53

    с П. Клечков мача го вземахме на 100 %

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete