Четвъртък, 25 Април 2024, 12:52

Александър Тодоров: Мислим мач за мач, Ямбол има опитни играчи и добър и опитен треньор

26 Февруари 2013, 23:01
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1861 0


Дано моят отбор разбие модела от последните години, надява се треньорът на Балкан

Александър Тодоров признава класата на Ямбол преди четвъртфинала за Каменица Купа на България с неговия Балкан. Двата отбора се срещат в 15.15 часа утре, а македонският специалист заяви, че ако е можел да избира за съперник, нямало е да иска това да са ямболии. Ето какво още заяви той преди началото на турнира:

"Както на всеки такъв турнир, се мисли мач за мач. Изтеглихме можи би най-силния отбор от втората четворка. Ямбол е отбор с много опитни играчи, с българския състезател, който може би най-много ми харесва лично на мен. Има и двама опитни гарда като Радионов и Говедаров, и много добър и опитен треньор. При всички положения, ако имахме желания за този етап на турнира, то със сигурност нямаше да изберем Ямбол.

Това се очертава да е един от най-силните турнири за купата в последните пет години, откакто аз дойдох в България. Може би на това ниво беше турнирът в Ямбол през 2010 година и смятам, че и сега ще е така, защото има много равностойни отбори, което се вижда и от първенството. Лукойл е основният фаворит, а Левски е скритият фаворит, като три пъти от последните четири издания на турнира тези два отбора са на финал. Веднъж традицията бе развалена от Рилски спортист, когато аз бях треньор, и се надявам повторно моят сегашен отбор да може да разбие този модел, въпреки че се повтарям и мисля, че Лукойл е големият фаворит.

По принцип заради графика на тренировки бяхме принудени да дойдем във Варна още в понеделник, защото нямаше как да хванем тренировката във вторник в 15.00 часа. Това не е някакво стратегическо решение, но в противен случай трябваше да пътуваме в 05.00 часа във вторник сутрин, за да хванем тренировката и затова решихме да дойдем ден по-рано."

Източник: http://bgbasket.com

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (184)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (52)
70% Complete