Неделя, 5 Май 2024, 04:40

БСП откри предизборната си кампания в Етрополе

1 Октомври 2015, 22:42
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 6968 109


БСП официално откри предизборната си кампания в Етрополе с концерт  в Големия салон на НЧ"Тодор Пеев-1871".Събитието уважиха:Михаил Миков-председател на НС на БСП, Корнелия Нинова-народен представител, София Торолова-председател на ОбС на БСП в Челопеч, Маргарита Петкова-председател на Областния съвет на БСП, д-р Веселка Златева-председател на общинската организация на БСП-Ботевград, Цанко Маринов-председател на общинската организация на БСП-Правец, кандидатите за кметове на община Ботевград и община Правец от листата на БСП, кандидатите за общински съветници, кметове на кметства и кмет на  община Етрополе. В началото на срещата на сцената се изявиха танцьорите от ТА“Балканска младост“гр.Етрополе.Последва представяне на кандидатите, като за всеки един бе подготвен специален материал с най-важните моменти от професионалната им реализация.Своята мотивирана и ясна позиция изразиха :Ивайло Георгиев, Мила Манчева и Станка Димитрова. Категорично, убедително  и с много яснота в думите, пред присъстващите застана и инж.Владимир Александров-кандидат за кмет на община Етрополе, който отправи доста критики към досегашното управление с акцент върху състоянието на пътищата, прохода Кашана, доколко има полза от  реализираните проекти, работата на общинска администрация, болницата и наболелия проблем с централата за производство но електроенергия от биомаса."Общината трябва да бъде прозрачна за фирмите, с които работи, за да са мотивирани те за работа. Всеки от нас определя съдбата си и затова се замислете и направете правилния избор, защото утре денят ни ще бъде такъв, какъвто сме го направили вчера"-заяви Владимир Александров. Основните моменти от управленската програма на неговия екип са свързани с прозрачност, отговорност , информираност и добре работеща общинска администрация. Подкрепа за кандидата на БСП в Етрополе изразиха Михаил Миков и Корнелия Нинова, като лидерът на БСП заяви: „Убеден съм, че жителите на Етрополе ще оцените кой застава искрено пред вас заради самите вас и развитието на общината, а не заради властта като самоцел“.Концертната програма включваше изпълнения на Петя Буюклиева, Ники Манолов , Краси Иванова.

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Местни избори 2015 Етрополе

Подобни новини

Коментари (109)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 1 Октомври, 22:59

    УСПЕХ!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 1 Октомври, 23:10

    УСПЕХ НА МЛАДИТЕ ХОРА ОТ БСП! НИЕ СМЕ С ВАС!!!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Прабългарин 1 Октомври, 23:48

    УСПЕХ, Владо и с твоя екип, разбира се! И също така състави си и екип за управлението на Общината. Има доста за издухване, е като отвориш прозорците вакумът ще извърши прочистването! Хихихи-хахаха :D :D :D

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 2 Октомври, 00:04

    Браво, успех желая на младия екип! Образовани, отговорни, компетентни, доказали се в професията и сигурни във възможностите си за постигане на по-добър и по-лек живот в града и общината.
    Всеки от нас определя съдбата си, затова трябва да избираме най-доброто, което се предлага за града ни. Младите знаят какво искат и могат да постигнат много, когато са единни и сплотени!!!
    УСПЕХ ЗА НОМЕР 8 !

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 2 Октомври, 07:35

    УСПЕХ НА ВЛАДИ!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 2 Октомври, 07:46

    Успех на Влади и младите!И СРАМ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ПОДРЕДЕНИ ДО НЕГО!!!

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 2 Октомври, 07:55

    ами,станал е комунист....ХЕМ ЛЪЖЕ ,ХЕМ КРАДЕ...ЕДНА ГОЛЯМА ПРЕСТЪПНА И ТЕРОРИСТИЧНА БАНДА СТЕ ВИЕ...

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 2 Октомври, 07:57

    Присъствах на откриването ,г-н Александров каза мнооого вярни неща а и салона беше пълен не като на Герб имаше от всяко поколение хора но едно ми направи впечетление такива песни за родината ни никакво уважение не буди ,на песента Моя страна ,моя България хората станаха чак по средата на песента за какво говорим тогава като всеки един от нас трябва да уважава своята родина и после защо това защо онова ами ние сами си го правим

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 2 Октомври, 07:59

    Към №7, злобата не краси човека.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 2 Октомври, 08:03

    искаше ми се да гледам, но нямаше място в салона. Иначе много високо настроение

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (213)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (129)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete