Неделя, 5 Май 2024, 02:54

ГЕРБ откри предизборната си кампания в Етрополе

29 Септември 2015, 23:20
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 6885 96


ПП "ГЕРБ" откри предизборната си кампания в Етрополе, като събитието уважиха: Цветан Цветанов – председател  на Националния предизборен щаб и зам.-председател на партията, народните  представители от ГЕРБ Галя Георгиева и д-р Петър Беков, кандидатите за общински съветници в Община Етрополе.

Венета Гергова е един млад и реализирал се човек, които е избрал да остане в Етрополе. Нейният екип, които са доказани професионалисти. Трябва да гласуваме с номер 5 на 25-ти октомври. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на представянето кандидата на ГЕРБ за кмет на Етрополе Венета Гергова. Цветанов подчерта, че в кампанията не трябва да допуска популизма. „Ние от ГЕРБ водим позитивна кампания, насочена към хората. Ние говорим за това, което можем да изпълним“, подчерта Цветан Цветанов. Той изтъкна, че ГЕРБ е партията, която представя видими резултати от управлението на местната власт. Цветанов припомни, че през 2014г. страната ни е била лишена от европейската солидарност. По думите му, благодарение на правителството на Бойко Борисов и силната местна власт, днес всеки един гражданин може да се възползва от европейската солидарност.

„Голямата ми мечта е Етрополе да се превърне в модерен европейски град със запазена идентичност. Аз и моят екип сме готови да поемем отговорността да развиваме общината и тази мечта да стане реалност“, заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Етрополе Венета Гергова. Тя подчерта, че опитът, който е натрупала през годините, в които е била заместник-кмет, е безценен. Кандидатът на ГЕРБ за Етрополе обобщи, че през периода на управлението на ГЕРБ за периода 2007-2015 Община Етрополе има разработени 45 проекта на обща стойност 90 млн. лв. „Изпълнените ни проекти са 40 на стойност 84 млн. лв. и имаме проектна готовност за 5 проекта на стойност 6 млн. лв.“, заяви Гергова.

Според кандидата на ГЕРБ за кмет на Етрополе, че в общината има още много работа. „Желанието ми Етрополе да стане европейски град е много голяма. Ето защо не бих искала да загубим темпото, да не можем да реализираме амбициозните проекти, които сме подготвили, за да бъде Етрополе още по-привлекателна община за своите граждани и гости“, категорична бе Гергова. Тя изтъкна като нейни основни приоритети здравеопазването и социалните дейности. „Работим детските градини да станат безплатни“, подчерта Гергова. Тя изтъкна, че неин следващ приоритет е образованието. „За да могат младите хора да работят и да остават тук“, добави Венета Гергова.

На сцената в Големия салон на НЧ "Тодор Пеев-1871", се изявиха: Вили Рай и ВГ "Ретротон", танцьорите от ТА "Балканска младост" и харизматичният Веселин Маринов. В края на програмата се изявиха гласовитите изпълнителки от трио "Сопрано"-Денислава Станева, Биляна Андрончева и Петя Вардева.

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Местни избори 2015 Етрополе

Подобни новини

Коментари (96)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 30 Септември, 01:41

    ГРЕШНИЯТ ИЗБОР!!!

  • 2.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 30 Септември, 08:38

    Нямам думи!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 30 Септември, 08:47

    Веселин Маринов успя да изпоти всички в залата :D :D

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: анонимен. а 30 Септември, 09:08

    Господин Цветанов, бихте ли подплатили изказването си с цифри, разпоредби от европейския съюз, че не е оказана солидарна, подкрепа на България,през 2014, тъй като сте добре запознат според вашето изказване с този проблем, ще ви бъда благодарен за вашия компетентен отговор

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: анонимен а 30 Септември, 09:18

    Госпожа Венета, като добре запозната, тези 40 проекта за 8 години бихте ли ги изброили кои са, моля за компетентен отговор, все пак да ги видиме накуп какво е свършено през 8 годишния период, за да ви оцениме дълбоко. Това са по 5 проекта на година, това е едно доста интензивно строителство, моля за отговор, както ми дадоха другите кандидати тук в балканец, без да ме привикване лично, смятам, че няма какво да криете, щом го обявявате официално като бройка 40

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: анонимен а 30 Септември, 09:24

    Добавям към 5,че нещо не е излязло "разпоредбите от европейския съюз от който се вижда, че са ни пренебрегва ли",съжалявам за неясното писане горе

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 30 Септември, 10:03

    От тоя Линко отърване няма.Това на една от снимките дъртия комунист И.Павлов ли е.УЖАС.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 30 Септември, 10:57

    Аз ако съм на мястото на г-жа Гергова, на анонимки няма да отговарям. Вие от коментар 6, сте адресирали питане до нея, но кой сте няма информация. Вярвам че, няма да откаже да Ви даде информация. А пък и информацията за проектите е публична.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 30 Септември, 12:57

    Ебати.... листатааа

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (213)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (129)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete