Събота, 4 Май 2024, 20:02

Ексклузивно: Шеф на Нотингам Форест гледа детски мач в Етрополе

11 Октомври 2012, 16:32
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 2779 2


Директорът на академията и член на Борда на директорите на Нотингам Форест - Ник Маршал, посети днес/11 октомври/ футболната среща от първенството на децата, родени 1997г., между Чавдар Етрополе и Славия. Компания на шефа на академията, на двукратния носител на КЕШ, правеше известният футболен мениджър - Петьо Костадинов. Събитието бе заснето единствено от екип на balkanec.bg. От няколко седмици се очакваше пристигането на Ник Маршал в Етрополе и това вече е факт. Англичанинът ще остане в България още няколко дни. Нека ви припомним, че в Нотингам Форест от няколко месеца играе младежкият национал - Димитър Евтимов, който е продукт на етрополската школа . Днешната среща между децата на Чавдар и Славия не се отличи с много качествен футбол ,но все пак гостите от София спечелиха с 1:0. Единственото попадение бе дело на Денис Николов в 78-та мин. За домакините най-близо до гол бяха: Исмет Рамадан в 10-тата  мин., Марин Петров в 35-тата мин. и отново Рамадан в 76-тата мин.

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Ник Маршал

Подобни новини

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 12 Октомври, 10:23

    Защо не е отишъл да види и условията , при които живеят децата- пълна мизерия и мръсотия. Не ги ли е срам да изкарват кинти на гърба на децата , а да не могат да подобрят условията , в които живеят. Простаци.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 27 Октомври, 12:07

    #1 А ти от къде знаеш при какви условия живеят тези деца ? Или просто си чул/а някоя не на мястото си клюка и веднага да си напишеш коментара ?!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (213)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (129)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete