Сряда, 8 Май 2024, 15:59

Етър и Чавдар неможаха да се надиграят в Дряново

19 Юли 2012, 13:36
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 3231 11


За две минути паднаха и двата гола, но съдията ощети етрополци
Вчера/18 юли/ от 19.00ч., в гр.Дряново, Чавдар изигра третата си контролна среща за това лято ,като пред около 200 зрители записа авторитетно равенство 1:1, срещу новака в елита Етър - Велико Търново. Двата отбора си размениха по едно полувреме, като първото бе за „болярите”. Първото по-сериозно положение, пред една от двете врати, бе в 14-та мин. ,когато тъмнокожият нападател на Етър Йоан Пивати, стреля но чудесно пазилият македонски вратар на Етрополе-Дончо Николов улови топката. След това дойдоха минутите на Мартин Станкев, който пропусна на няколко пъти да открие резултата, като най-фрапантно бе в 32-та мин. Единственото по-сериозно положение за символичните гости дойде в 38-та мин., когато юношеският национал Ивайло Чочев напредна от дясно и намери непокрития Раиф Мурадов, но роденият в Гоце Делчев младок би леко във вратата на стража Цанков. През втората част нещата се обърнаха и етрополци бяха по-добрите на терена, като те създадоха и по-чистите положения пред вратата на шампионите от 1991г. В 53-та мин. Ивайло Чочев направи самостоятелен рейд  и стреля, но със сетни усилия резервата на Етър - Рашков спаси. В 70-та мин. при едно разбъркване пред вратата на Чавдар, националът на Гваделупа - Грегъри Жандре спря топката с ръка и след това  с крак я заби в мрежата на символичните гости ,но главният съдия Георги Давидов отсъди гол. В следващата атака капитанът на Етрополе напредна, защитник на Етър го спря непозволено и реферът отсъди дузпа, която Георги Вълчев превърна в гол, с който оформи крайния резултат.В последните минути на мача, младите футболисти на Чавдар имаха възможност да вкарат и втори гол, но до такъв така и не се стигна и в крайна сметка двамата треньори Цанко Цветанов и Петър Пенчев си стиснаха ръцете при равен резултат. 

Съставът на ПФК ”Чавдар” Етрополе в този мач: Николов, Стоилов, Григоров, Вълчев, Мурадов, Илиев, Димитров, Чочев, Иванов, Вълчанов, Почански /Митев, Гоговски, Георгиев, Пидев, Етов, Станислав Николов, Стоил Николов/

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Чавдар Етрополе

Подобни новини

Коментари (11)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 20 Юли, 08:46

    ПРАВОПИСССССССССССС - не можаха - две думи са!!!!!!!!!!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 20 Юли, 10:22

    Ей номер1 невиждаш ли че това е техническа ,а не правописна грешка . Вместо да благодариш на екипа за подробния репортаж и безброй многото снимки , които са ти предоставили въпреки горещото време ,ти си тръгнал да търсиш "под вола теле". Не виждаш ли ,че този сайт и вестник нямат равни на себе си в предоставянето на актуална информация за ПФК"Чавдар"Етрополе. И един съвет направи нещо смислено и тогава критикувай другите

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 20 Юли, 10:35

    Не ме познаваш и нямаш право да казваш дали съм направил нещо смислено!!! Едно от смислените неща в живота ми е, че съм усвоил правописните и граматически правила на българския език, за което съм благодарен на учителите от СОУ "Христо Ясенов".
    А медиите трябва да са еталон в правописа, защото малко или много оказват влияние върху хората в тази насока!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 20 Юли, 14:21

    Журналистите са длъжни да пишат грамотно! Не могат да се извиняват с това, че грешките са технически, затова има и редактори, които да проверяват за ''технически'' грешки. В случая грешката явно си е правописна, защото в коментара на номер 2 отново я виждаме - частицата ''не'' се пише отделно от глагола, като от това правило има много малко изключения! Правописната и пунктуационната култура са на първо място, когато преценяваме качествено ли е поднесена новината или не!

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 20 Юли, 15:03

    "КОЙТО Е БЕЗГРЕШЕН НЕКА ПРЪВ ДА ХВЪРЛИ КАМЪК"

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 20 Юли, 15:29

    Глупости на търкалета № 5.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 20 Юли, 15:33

    №5, спазваѝ пунктуацията.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 20 Юли, 19:29

    Лошото в случая е, че непознаването на българския език се превръща в тенденция дори сред журналистите. Използвам случая да благодаря на двете учителки, научили ме да пиша грамотно - Снежана Тепавичарова и Росица Кусева. Бъдете живи и здрави и продължавайте да сеете знание!!!!!

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 20 Юли, 21:26

    Абе да ви се чуди човек на акъла на всички ,невинни хора умират от бомби и какви ли не нещастия ,а вие си изяснявате кой е незнам си какъв

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 20 Юли, 23:38

    Ама точно така, живнете малко етрополци с тия коментари! Омръзна ми да чета саѝта и всички сякаш сте измрели - пълна пасивност за всичко.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (221)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (65)
70% Complete