Събота, 27 Април 2024, 15:43

ЦСКА - Чавдар Етрополе 5:0

15 Декември 2012, 15:24
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 3292 0


Преди минути приключи срещата-реванш от турнира за Купата на България между ЦСКА и Чавдар Етрополе, като „червените” отбелязаха 5 точни попадения във вратата на Владислав Митев. Разликата в класите на двата тима бе очевидна и независимо от голямото желание и стремежа за реализирането на атаките, момчетата от планинския град бяха далеч от голово положение. Голмайстори за армейците станаха Анисе, Тасио /2 гола/, Присо и Долапчиев почти в края на мача. И двамата треньори не бяха доволни от терена, който според тях е бил доста труден и рискован за игра, като най-важното е, че няма контузени футболисти при тези игрови условия на ст. ”Христо Ботев” в Благоевград.

Петър Пенчев сподели, че победата на ЦСКА е заслужена, но той е доволен от играта на младия си отбор.

„Заслужена победа на ЦСКА, резултатът е красноречив. Не успяхме да покажем нивото от първия мач. Доволен съм, че играхме открито и търсехме гола. След третия гол се наруши защитният ни баланс, и завършихме полусезона с 0:5, което няма как да е добре,“ обясни Пенчев.

„Ние направихме много добър полусезон, като отборът ни е със средна възраст 18 години. Имаме поле за развитие,“ завърши наставникът.

Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete