Събота, 4 Май 2024, 21:17

Фен на Нотингам пътува 2000 км заради Димитър Евтимов

3 Октомври 2012, 12:56
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 2469 0


Маурицио Волгарино очаква с нетърпение дебюта на вратаря за Нотингам Форест

Феновете на Нотингам Форест не крият своите симпатии към младия си вратар Димитър Евтимов и използват всяка възможност за снимка с него. 19-годишният българин е част от представителния тим и е в стартовия лист от началото на сезона, макар и като резерва на североирландския национал Лий Камп.

Маурицио Волгарино (на снимката с Митко) например твърди, че е изминал 2000 км с надеждата, че в именно този мач нашето момче ще дебютира. Това признава самият той в профила си във Фейсбук (без намеса в текста - .it was so nice having a photo taken with you Dimitar, I travelled 2000 km to watch you play!).

Следващата седмица Евтимов се прибира в България за сбор на младежкия национален отбор. Селекцията до 21 години ще играе контрола срещу Литекс в Ловеч на 12 октомври от 16 часа, 5 часа преди квалификацията България-Дания в София.

По същото време в България пристига и шефът на академията на Нотингам и член на Борда на директорите на клуба Ник Маршал, информира Проспорт.бг. Той ще гостува на пратньорската академия "Христо Стоичков" в Етрополе, възпитаник на която е и Евтимов. Маршал освен среща с играчите от малкия градец, ще посети и мачовете на младежите и националния отбор.

Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (213)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (129)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete