Понеделник, 6 Май 2024, 06:06

ГЕРБ ще загуби изборите в община Своге, ако Жоро Цветков бъде номиниран за втори мандат

9 Август 2015, 06:07
(0) (0)
Своге - Новини
Прочетена: 4400 37


От толкова време партията ни звучи като най-тоталитарната партия – говоря за община Своге, защото никога не ти се чува мнението, всичко трябва да става под диктат, както и провеждането на събранията по същия начин. С подставени хора, с нерегламентирани средства и с хора, които са угодни, както е и назначен и самият кмет. Това коментира за предаването "12+3" Иво Марков, един от подалите 80 члена на ГЕРБ молби за напускане в четвъртък, по повод готовността си да напуснат партията заради номинацията на Жоро Цветков за втори мандат в Своге.

Марков отрече Емил Иванов от ДПС да има общо с подадените по негови думи молби за напускане от 80 души:

Цялата организация в общината е разцепена на две и от нея нищо не става, защото има лагери. Не може да се издигне още кандидатура, защото всичко е "борба за кокала", не за идеята, не и за благото на народа.

Борислав Борисов, чиято молба за напускане също е сред подадените, потвърди за предаването "12+3" в интервю, че в централата на ГЕРБ са били внесени  близо 80 молби наистина, както и предупреди, че най-вероятно ще има още:

Правим го, защото не сме съгласни с политиката на председателя на ГЕРБ в Своге – господин Жоро Цветков. Не зачита изобщо мнението на мнозинството от членовете, както и не съдейства и не помага на последните два избора, които бяха. Изобщо не участва в изборите и сам се опитва да си издига номинации по населени места за кметове и това без да се съгласува с другите членове на организацията.

Борислав допълни, че на последното гласуване за вота за кметските избори, Георги Петков с близо 20 гласа е изпреварил Жоро Цветков и подчерта, че номинацията на Петков ще бъде задължително подкрепена:

Всички членове, които напускаме, ще го подкрепим, защото смятаме, че не е правилна тази политика. Смятаме, че е редно кандидатурата на Георги Петков да бъде предпочетена.

Борислав Борисов поясни още, че всички подали молби за напускане се дистанцират от думите на Жоро Петков за предаването "Преди всички" по "Хоризонт" в петък, че са изпълнявали политически поръчки на Емил Иванов:

Симпатизанти сме си на ГЕРБ – ние не се отказваме от ГЕРБ. Ние просто подаваме тези молби, за да кажем мнението и категоричната си позиция, че не желаем господин Жоро Цветков и се разграничаваме от всякакви негови действия и постъпки. Ние не искаме той да бъде кандидат и вотът на събранието го показа това нещо.

Питаме се защо то Централата не се съобразяват с мнението на членовете, може би ще се съобразят, но всичко сочи натам,че засега той ще бъде кандидат, което ще доведе до едно – ГЕРБ ще загуби изборите в община Своге.

Източник: http://bnr.bg

Ключови думи: Жоро Цветков

Подобни новини

Коментари (37)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: djaro 9 Август, 09:27

    Koi e toia borislav toia sa6tia mi iska po 1500 lv na zasedanie da mi glasuva "za" na takav selianin kato nego nikoga niama da mu pusna fandak

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 9 Август, 09:41

    Балканец, манипулатори сте и доказахте, че сте просто един жълт сайт!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 9 Август, 09:43

    Значи БНР са манипулатори щото това е от радиото. Оплаквай се там

  • Отговори (0) (1)
    4. добавен от: Истината 9 Август, 09:51

    Боби е рода на Петков, който му обеща кметски стол. ЖАЛКА СГАН! Ясно е, че целта е да се манипулира общественото мнение в полза на БСП ( като се има предвид кой пише тук), но е добре да се казва истината!Заглавията са подвеждащи и гръмки... Оставам с впечатлението, че Жоро Цветков е вашият среднощен кошмар и филмирани се чудите как да го очерните.Нека хората да преценят за кого да гласуват!

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 9 Август, 09:56

    Владотричковско- дреновска помия...........Животът в кръчмата е мн скучен и селските пияници кметове ще ми стават........смях

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Do Djaro 9 Август, 09:58

    Grupata na Gofo Petkoff - te i do kenefa ne biha oti6li ako niama faida i bez komandata na kovrata.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: До 3 9 Август, 10:07

    Заглавието цитат ли е? Не би ли трябвало, в случай, че е, преди него да се посочи източникът!? Във всяка една статия личи тенденциозност, но е ясна целта.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: анонимен 9 Август, 10:47

    Журналистите, или тези, които се мислят за такива, по принцип са лешояди. Подхвърли им се нещо и те, без да проверят вярно ли е, го преекспонират, за да им се четат или гледат изданията. А сега, преди избори, повече отвсякога. Това ако е журналистика - жална и майка на България, на българите, на избирателите и на всички, от които зависи животът и бъдещето ни. Шайка предатели разпространяват "отворено писмо", очерняйки не само един добър човек, но хвърляйки кал и върху Герб като цяло. Коментирайки заглавието на тази статия, бих попитал, ами ако Георги Петков е кандидатурата на Герб за община Своге, Герб ще спечели ли изборите? Отговорът е - на кукуво лято. Подготвя се провал на Герб, с участието на тримата, които влачат след себе си онези 80, за да спечели новият им работодател. А на лешоядите бих препоръчал да внимават в глозгането на последните кокали - те са най-твърди и се забиват право в гърлото.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Nushka 9 Август, 10:57

    Kolko choveka ot rodata na Joro I kolko ot rodata na Georgi i Vladislava chlenuvat v Gerb Svoge? Toq Bobi koi go izlyga, che stava za kmet na Vl. Trichkov? A Georgi kakvo napravi kato vrid kmet za 1 godina - opropasti proekti, za malko da zagubim mosta na batuliq. Aaa zabravih- presushi celiq alkoholen zapas I prez 5 minuti ti4ashe pri vladeto.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: asi masi 9 Август, 12:41

    abe gerberasti, kandidatiraite si narodniq biznesmen pe6o ot lakatnik , ili pinto kru4maria, te sa purviite bogati curvuli ot defileto !

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (217)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (63)
70% Complete