Сряда, 8 Май 2024, 08:39

Изигра се и последната среща от АФЛ Ботевград 2014

10 Май 2015, 11:19
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2265 0


Вчера (09.05) на футболното игрище в Ботевград, се изигра и последната среща от АФЛ Ботевград 2014, между отборите на Мургаш Врачеш и Микроак. Резултата от мача нямаше никакво значение и за отбора на Мургаш и вероятно по тази причина започнаха мача с доста нестандартен състав.

Мачът започна доста добре за Микроак, като те още в първите минути успяха да отбележат гол дело на Кристиян Василев. Последваха силни минути  за отбора на Мургаш и Иван Касапов възстанови равенството. Последва нов гол на Микроак след добра контраатака, след което последва много точен изстрел от страна на Любомир Кирилов, който остави вратаря на Мургаш безпомощен. До края на първата част отбора на Мургаш успя да възстанови равенството след гол на Ивелин Данчев.

Втората част, започна по-добре за отбора на Мургаш, но не успяха да вкарат положенията си. Микроак отново излезна напред в резултата след контраатака и хубав пас на Йордан Йорданов - Лео Дачи, който остави Любомир Кирилов сам в опразнената врата и не сгреши. Минута преди края на срещата Ивайло Златев донесе точката на своя отбор с страхотен шут от средно разстояние. Краен резултат 3:3.

Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (220)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (65)
70% Complete