Сряда, 1 Май 2024, 08:09

Кирил Добрев ще се срещне със симпатизанти и членове на БСП в община Етрополе - (обновена)

16 Ноември 2012, 16:12
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 2724 2


В предстоящия уикенд на среща-разговор със симпатизанти и членове на БСП в три от селата на  община Етрополе /Брусен, Лопян и Ямна/, ще бъде Кирил Добрев-Народен представител в 41-то Народно събрание от 26-ти многомандатен избирателен район - София-област. Заедно с него, на срещите, ще присъства и Маргарита Петкова - председател на Областния съвет на БСП, която е и бивш кмет на гр. Ихтиман. Инициативата за провеждането на тези разговори е на Кирил Добрев, като се очаква основно да бъдат обсъждани проблеми на социалната политика. В подходящо време ще бъде проведена среща и в гр. Етрополе.

Срещите ще се проведат в следните населени места: Брусен – от 10.00 часа в кафе-клуба в центъра; Лопян – от 12.30 часа в кафе-клуба в центъра; Ямна – от 14.30 часа в читалището; Етрополе – от 17.00 часа в ресторант Оазис.

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Кирил Добрев

Подобни новини

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 18 Ноември, 23:09

    Ако Кирчо тръгне на обиколки по правчанските села, непременно да води със себе си бившия кмет на Правец бай Цаня Маринов - Манаселския брус!

    Той е най-изпеченият имидж-мейкър на Столетницата: в което село и да влезе прегръща бабичките и започва да ги разпитва: как я карат, добре ли са с кръвното, втасало ли е зелето, прекипяло ли е виното, отелила ли се е юницата, големия внук дали се е оженил, внучката приета ли е в университета... После се пресегне нагоре и свали на бабите някоя и друга звезда от небосклона, като им обещае, че Партията ще им изгради детска площадка, без в селото да се е проплаквало дете през последните 50 години.

    И бабките, като го слушат, викат си "Брей, Цанко е наше, селско момче! Еш, как ни тачи и как мисли за нас!" :lol:

    А на Цаня му е през оная работа за бабките. Той един дерт има - кога Партията кърмилница пак ще яхне властта на бял кон, че да го уредят пак на някое меко месте - хем да е престижно, хем да не се работи много, но заплатата да е поне 2000 лв.: такаква, каквато беше в областната управа или във ВиК - София. :x

    Сигурно и вие, етрополците, си имате таквиз "герои на нашето време" като правешкия бай Цаня - Манаселския брус!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 19 Ноември, 01:05

    Тоз не е от Правец а от Манаселска река, разбирам че неговото желание е да не го свързват със селото но това е истината. А иначе е ненадминат оратор по време на предизборните събрания, като се изперчи и навири мустака и започне една реч-състояща се в това да припомни автобиографиите на кандидатите и на края се поклони разчувстван като Веско Маринов на концерт, но с мисълта за келепир.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (194)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (57)
70% Complete