Понеделник, 16 Септември 2024, 22:01

Клон в Етрополе отваря „Марконис“. Записването започна

4 Септември, 17:54
(8) (3)
Етрополе - Новини
Прочетена: 5538


В началото на двадесетата юбилейна година от създаването си в Ботевград Езиков център „Марконис“ отваря свой клон в Етрополе. „Марконис“ – Клон Етрополе е в Комплекс „Етрополия“ – Бизнес център и очаква всеки делничен ден своите настоящи и бъдещи клиенти между 10,30 и 19,30 ч.

Записването за целогодишната форма на обучение през новата учебна 2024/2025 година вече започна. Първият училищен звънец за „Марконис“ в Етрополе тържествено ще даде старта на първата година за училището там на 30 септември (понеделник) по време на тържествена церемония, подробности за която учениците и техните родители могат да очакват скоро в сайта на училището – markonis.bg. A курсовете за възрастни и индивидуалнотo обучение се предлагат през цялата календарна година.

Английски език за всички възрасти и нива според Общата европейска езикова рамка може да се изучава в „Марконис“ – Клон Етрополе в изключително приятна и комфортна обстановка, която способства допълнително за по-добрите резултати на обучаваните.

„В Етрополе сме по покана и с любезното съдействие на г-н Кмета на Община Етрополе инж. Владимир Александров, на когото искам да изкажа най-сърдечни благодарности за подкрепата и топлия прием в Етрополе. Силно впечатлен съм и от вниманието и невероятното гостоприемство на етрополци. Изключително много искам да благодаря и за предоставената възможност от нашите домакини – „ЕЛАЦИТЕ-МЕД“ АД – базата на „Марконис“ в Етрополе да се помещава в една от най- представителните сгради в града („Етрополия“) с топ локация на централния градски площад,“
заяви във връзка с откриването на клон на ръководеното от него училище Управителят на „Марконис“ д-р Николай Николов.
Обучението в „Марконис“ – Клон Етрополе ще се провежда от местни и гост преподаватели, като се планира и лично д-р Николай Николов да води часове веднъж седмично за по-високите нива.

За повече информация клиентите могат да се обръщат с въпроси на място или на тел. 0876 540 110.



Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (12)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (12)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (71)
70% Complete
Не (246)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (21)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (74)
70% Complete
Всички са маскари. (111)
70% Complete