Вторник, 30 Април 2024, 22:27

Литекс победи Чавдар (Етрополе) в контрола

15 Януари 2012, 17:02
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 3644 0


Светльо Тодоров вкара единствения гол в контролата
Литекс спечели с минималното 1:0 срещу Чавдар (Етрополе) в контрола, която се игра на стадион “Колодрума” в Свиленград. Срещата беше 45 минути, част от мини-турнира между Литекс, Чавдар (Етрополе) и Свиленград. В първите 45 минути шампионите и домакините от Свиленград направиха 0:0.

Светослав Тодоров реализира единственото попадение за Литекс срещу тима от Етрополе. Христо Стоичков заложи на втори състав, различен от този, който игра срещу Свиленград. В единадесеторката бяха новите попълнения Кирил Динчев и Васил Божиков, които играха в защита. В нападение действаше младокът от Бдин (Видин) Борислав Борисов.

В 11-ата минута Светослав Тодоров имаше шанс да стреля към вратата, но защитник на Чавдар (Етрополе) се намеси решително. В 32-ата минута Сандриньо изведе отдясно Мирасема, той стигна до границата на наказателното поле, откъдето отправи удар. Вратарят на Чавдар отрази, но топката попадна в Светльо Тодоров, който откри резултата в полза на Литекс. Само шест минути след това отново нападателят можеше да реализира, но не успя да преодолее стража на етрополци. В 42-ата минута отново младият вратар на Чавдар Орлинов се намеси добре. Той отрази удар от около 15 минути на Тиаго Мирасема, който получи пас от Сандриньо.


Източник: Агенция БЛИЦ

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (193)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (57)
70% Complete