Петък, 3 Май 2024, 02:09

На 12 април стартира "Младежка футболна лига" Правец

11 Април 2016, 09:08
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 1775 2


Утре, 12 април, от 16:30 часа стартира „Младежка футболна лига“ (МФЛ 2016). Както по-рано „Балканец“ информира, спортното събитие е във връзка с приетата общинска програма за спортно-туристически мероприятия през 2016 г. В надпреварата ще се включат над 60 ученика от ГПЧЕ „Алеко Константинов“, ПГ по КТС и ОУ „Васил Левски“ гр. Правец, а футболните срещи ще се провеждат на спортната площадка на ПГ по КТС два пъти седмично в продължние на един месец.

По програма финалната среща за определяне на победителя ще се състои на 12 май. Преди дни в сайта на „Балканец“ бе качена отделна секция ( http://balkanec.bg/mfl ) специално за МФЛ 2016. В нея участниците в турнира, както и любителите могат да получат актуална информация и да следят всички новини – наредба, програма, резултати от срещите, информация за състезателите, стастистики, класиране и др. „Младежка футболна лига“ буди все по-голям интерес сред учениците, което може да превърне спортното мероприятие в традиционен футболен турнир. За да се популяризира и лесно да се разпознава, МФЛ 2016 има свое собствено лого.

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Млaдежка футболна лига - Правец 2016

Подобни новини

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 11 Април, 10:01

    taq liga 6te e kato evropeiskoto :) evrosport nqma li da q izlu4vat :) :) :)

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 12 Април, 18:44

    Престанете да си запълвате сайта само с футболни новини и то на второкласни отбори и някакви измислени турнирчета!Само това ли се случва в общината?Напишете нещо за хубава инициатива,за дейности по проекти,за свободни работни места.Толкова много служители бяха прогонени от общ.администрация.Кой зае техните места?Защо не се обевяват конкурси както в Ботевград.След назначаването на еколожката Мария се появила и нейната сестра Катя от квотата на А.Петрова.Много ценен кадър.По образование химик,а отговаря за общинските имоти.И понеже общ.имоти почти няма ще бъде в помощ на сестра си,защото тя пък и заета да създава интриги в търсенето на поредната жертва.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (209)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (60)
70% Complete